Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέα επένδυση 4 εκατ. ευρώ από το νερό ΘΕΟΝΗ

tags :
Νέα επένδυση 4 εκατ. ευρώ από το νερό ΘΕΟΝΗ
Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, ολοκληρώνει το 2020 την 4η γραμμή παραγωγής για γυάλινη φιάλη και ανθρακούχο νερό, επένδυση ύψους 4 εκ. ευρώ
Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, ολοκληρώνει το 2020 την 4η γραμμή παραγωγής για γυάλινη φιάλη και ανθρακούχο νερό, επένδυση ύψους 4 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό ύψος των επενδύσεων έως σήμερα αγγίζει σχεδόν τα 20 εκατ. ευρώ.
Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνει το portfolio των προϊόντων του με στόχο τη δυναμική είσοδο στην αγορά της εστίασης, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ, Δημήτρης Τσέλιος, σε δημοσιογραφική αποστολή που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο χωριό Βατσουνιά της Καρδίτσας.
Στο πλαίσιο της αποστολής παρουσιάστηκε και η επίσημη συνεργασία με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου ως ambassador του ΘΕΟΝΗ με στόχο να αναδείξει τη μοναδική ποιότητα του νερού σε εξειδικευμένο αλλά και ευρύ κοινό.
«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι από σήμερα είμαι ο ambassador του νερού ΘΕΟΝΗ».
Με αυτήν τη φράση και ένα θερμό χειροκρότημα να την ακολουθεί, ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου ανακοίνωσε την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας με το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης