Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη για τις απεργίες - Μητσοτάκης όπως... Orban (Ούγγρος πρωθυπουργός)

Επίθεση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη για τις απεργίες - Μητσοτάκης όπως... Orban (Ούγγρος πρωθυπουργός)
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με επιθετικό τόνο στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις σημερινές (2/10) απεργίες
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την ανάρτηση του πρωθυπουργού για τις σημερινές κινητοποιήσεις.
«Η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη για τη σημερινή απεργία, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της ακραία συντηρητικής του αντίληψης για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν.
Ούτε ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, δε θα το έγραφε καλύτερα.
Δυσανεξία στις απεργίες, δυσανεξία στη διαφορετική άποψη, δυσανεξία στα εργασιακά δικαιώματα, δυσανεξία και στη Δημοκρατία. Όλα αυτά είναι σημάδια καθεστωτικής νοοτροπίας.
Επειδή κέρδισε τις εκλογές, νομίζει ότι δε θα πρέπει κανείς να τον ενοχλεί. Κόμματα, κοινοβουλευτικές διαδικασίες, εφημερίδες, απεργοί. Όλοι σιωπή! Ενοχλείται ο κος Πρωθυπουργός...».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω twitter, σχολίασε τις σημερινές κινητοποιήσεις, γράφοντας πως «απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί», ενώ δεσμεύτηκε ότι αυτή η κατάσταση θα αλλάξει γιατί τώρα «μερικοί επαγγελματίες του συνδικαλισμού αντιδρούν στη διαφάνεια».
Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, με το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ να εκδίδουν σχετικές ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης