Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Μέλι με ελληνική υπογραφή «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κατακτά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019

tags :
Μέλι με ελληνική υπογραφή «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κατακτά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019
Κορυφαίες διακρίσεις απέσπασαν το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»
Το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που φτάνει αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τη Stayia Farm, απέσπασαν φέτος κορυφαίες διακρίσεις στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019.
Πιο συγκεκριμένα, από δυο αστέρια κατέκτησαν το Μέλι Παρνασσού για τους αλμυρούς τόνους, το καραμελωμένο χρώμα του και το πλούσιο άρωμα πεύκου που «προκαλεί» για την επόμενη κουταλιά, το Μέλι Κρήτης για το διάφανο κεχριμπαρέχνιο χρώμα του, την ξεχωριστή υφή του και τα λουλουδάτα αρώματα και το Μέλι Μάνης για τη φυσική κεχριμπαρένια όψη του που «φινιρίζεται» από νότες οξιάς και γεύσης πορτοκαλιού και περγαμόντο. Τις διακρίσεις συμπληρώνει το Μέλι Θάσου, που τιμήθηκε με 1 αστέρι, για την απλή, γλυκιά του γεύση που αναδύει κίτρο και καραμέλα.
Για την κατάκτηση των επτά αστεριών, ο Γιάννης Καρυπίδης, Ιδρυτής της Stayia Farm, δήλωσε: «Η συγκεκριμένη βράβευση είναι αποτέλεσμα μίας σκληρής προσπάθειας και διαρκούς επιμονής στην ποιότητα και τη διασφάλιση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ΑΒ, μια αλυσίδα με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια δέσμευση για εξαιρετικά προϊόντα και είμαστε διπλά ευχαριστημένοι, όταν η κοινή προσπάθεια μας επιβραβεύεται από το σπουδαιότερο γευστικό διαγωνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.».
Επιπλέον, ο Δημήτρης Πρίντζιος, SVP Buying στη Διεύθυνση Αγορών της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Στην ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζουμε να φέρνουμε στο σπίτι σας τα καλύτερα από κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από τη σειρά “Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη”, όπως μέλι άριστης ποιότητας, αυθεντικά αγνής γεύσης και ελληνικής παραγωγής. Η αναγνώριση που λαμβάνουμε αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους μας. Είναι μια σημαντική επιβράβευση της δέσμευσής μας να συμπορευόμαστε μαζί με τους Έλληνες παραγωγούς για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πιο διαλεχτά προϊόντα αυτού του τόπου!»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής διαγωνισμός - θεσμός των Great Taste Awards πραγματοποιείται από τη Guild of Fine Food από το 1993 και παραλληλίζεται με τα Οσκαρ για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών. Η κριτική επιτροπή που αξιολογεί με αυστηρά κριτήρια τα προϊόντα αποτελείται από περισσότερους από 500 κριτές γευσιγνωσίας, οι οποίοι περνούν αμέτρητες ώρες τυφλών δοκιμών για να αποφασίσουν ποια προϊόντα αξίζουν να βραβευθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης