Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» επιστρέφει στα γήπεδα - Μπασκετική δράση τον Οκτώβριο με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη Euroleague

tags :
Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» επιστρέφει στα γήπεδα  - Μπασκετική δράση τον Οκτώβριο με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη Euroleague
Έναρξη για την «Κερkidα ΟΠΑΠ» με Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ερυθρός Αστέρας
Στα ευρωπαϊκά σαλόνια κάνει πρεμιέρα η «Κερkidα ΟΠΑΠ» τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η πιο ενθουσιώδης κερκίδα των γηπέδων θα υποδεχθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στο ΟΑΚΑ, 100 παιδιά μαζί με τους γονείς/συνοδούς τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague.
Η μπασκετική εμπειρία που θα ζήσουν οι μικροί φίλοι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της «Κερkidα ΟΠΑΠ» περιλαμβάνει συμμετοχή σε διαδραστικά παιχνίδια και σε κλήρωση για να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα.
Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν face painting και να βαφτούν στα «πράσινα» για να υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, καθώς και να φωτογραφηθούν με τον «Κερkidα», τη μασκότ του προγράμματος.  
Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» θα βρίσκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε ακόμη δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις μέσα στον Οκτώβριο: στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στις 17 Οκτωβρίου και στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στις 31 Οκτωβρίου.
Όσοι επιθυμούν να κερδίσουν δωρεάν διπλές προσκλήσεις για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στο  www.kerkidaopap.gr

Δυναμική παρουσία στα γήπεδα με περισσότερες από 16.000 συμμετοχές

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» ξεκινά δυναμικά την τέταρτη χρονιά παρουσίας της στα γήπεδα, έχοντας συμπληρώσει ήδη 192 συμμετοχές σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 16.000 γονείς και παιδιά έχουν πάρει μέρος στο καινοτόμο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ.
Το καλεντάρι της «Κερkida ΟΠΑΠ», εκτός από αγώνες της Εθνικής Ομάδας, της Super League και της Εuroleague, εμπλουτίζεται εφέτος και με νέα αθλήματα.
Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιλεγμένες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο. σε βόλεϊ και πόλο και να απολαύσουν νέες αθλητικές εμπειρίες.
Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά αθλητές που θαυμάζουν, θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους σε VIP σουίτα του γηπέδου, θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να σουτάρουν και θα επισκεφθούν το προπονητικό κέντρο της αγαπημένης τους ομάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης