Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Με παρουσία πέντε νέων Μελών, τοπικών φορέων και επιχειρηματιών η 7η Ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

tags :
Με παρουσία πέντε νέων Μελών, τοπικών φορέων και επιχειρηματιών η 7η Ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
«Με παρουσία πέντε νέων Μελών, τοπικών φορέων και επιχειρηματιών η 7η Ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Ξάνθη»
Η 7η Ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη γραφική Ξάνθη το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου, με πρόσκληση του Μέλους της «Απόστολος Παπαδόπουλος – Meat Company», επιδιώκοντας να ενισχύσει και να διευρύνει συγχρόνως το αποτύπωμά της σε όλη την Ελλάδα.
Με την ολοένα και αυξανόμενη ένταξη νέων Μελών στην Πρωτοβουλία και τη σύμπραξή τους για την ανάδειξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, η ατζέντα της 7ης Ολομέλειας στηρίχθηκε στο ρόλο και στις δράσεις της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με στόχο το Δημόσιο Διάλογο, τις Συνέργειες των Μελών εντός και εκτός συνόρων αλλά και τις ενέργειες για την αναγνωρισιμότητα του σήματος της κοινότητας στο καταναλωτικό κοινό. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κλειστή 7η Ολομέλεια των Μελών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό κτίριο «Αρχοντικό Χατζιδάκι».
Στην Ανοιχτή εκδήλωση της 7ης Ολομέλειας που ακολούθησε στο ξενοδοχείο 1000 Colors,  πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του οράματος και των δράσεων της Πρωτοβουλίας ενώ έγινε και απονομή των πιστοποιήσεων στα 5 νέα Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Το «παρών» εκτός από τα Μέλη έδωσαν ο Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης, Δήμαρχος Ξάνθης, ο Εμμανουήλ Ι. Φανουράκης,  Αντιδήμαρχος Ξάνθης, η Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, επιχειρηματίες από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη καθώς και εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου.
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου τα Μέλη μαζί με τις οικογένειές τους ξεναγήθηκαν στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, στο λαογραφικό μουσείο της περιοχής και πραγματοποίησαν επισκέψεις στις εγκαταστάσεις των Μελών “Απ. Παπαδόπουλος MEAT COMPANY” στην Ξάνθη καθώς και στην εταιρεία “Μύλοι Θράκης” στην Αλεξανδρούπολη.
Επιπλέον, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συνεχίζει δυναμικά το έργο της μέσα από τις αδιάκοπες προσπάθειές της με στόχο αφενός την ενίσχυση της «φωνής» της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και αφετέρου  την ανάδειξη της υπεραξίας των Ελληνικών προϊόντων της για την Ελληνική Οικονομία.
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι 60 εταιρείες:
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Καρακάνας Παναγιώτης, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας.
Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης