Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πατούλης: Στόχος η Αττική να γίνει Περιφέρεια - πρότυπο υγείας και ευζωίας

Πατούλης: Στόχος η Αττική να γίνει Περιφέρεια - πρότυπο υγείας και ευζωίας
Στον 11ο Greece Race for the Cure ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας πως η πρόληψη σώζει ζωές, έστειλε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας την έναρξη του  Greece Race for the Cure που διοργανώθηκε στο Ζάππειο για 11η συνεχή χρονιά, από τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με τη συμμετοχή περίπου 36.000 δρομέων.
Στην έναρξη της διοργάνωσης παρέστησαν επίσης ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος και ο Δήμαρχος Αθηναίων Π. Μπακογιάννης.
Ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του επισήμανε ότι «και φέτος για άλλη μία χρονιά ενώσαμε τις δυνάμεις μας με χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι έτρεξαν για καλό σκοπό.
Όλοι μαζί στηρίξαμε έμπρακτα τη προσπάθεια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” ο οποίος οργάνωσε σήμερα το 11ο Greece Race for the Cure®, στην Αθήνα.
Ως Περιφέρεια Αττικής στηρίζουμε και θα συμβάλλουμε ενεργά με συγκεκριμένες πολιτικές και παρεμβάσεις, στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού».
«Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός ότι σήμερα χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο Ζάππειο μαζί μας, ως μέρος μίας παγκόσμιας αλυσίδας η οποία συμβολικά μαζί με τις γυναίκες που έχουν βιώσει το καρκίνο του μαστού δώσαμε ένα μήνυμα ελπίδας.
Ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί», κατέληξε ο κ. Πατούλης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης