Τελευταία Νέα
Οικονομία

«Ισοδύναμα» από την κυβέρνηση στους δανειστές για να καλυφθούν οι εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης

tags :
«Ισοδύναμα» από την κυβέρνηση στους δανειστές για να καλυφθούν οι εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης
Πακέτο εναλλακτικών μέτρων για να «γεφυρωθούν» νοι δημοσιονομικές διαφορές στον προϋπολογισμό του 2020 παρουσίασε η κυβέρνηση στους δανειστές
Πακέτο εναλλακτικών μέτρων για να «γεφυρωθούν» νοι δημοσιονομικές διαφορές στον προϋπολογισμό του 2020 παρουσίασε η κυβέρνηση σήμερα 24/9 -δεύτερη ημέρα της αξιολόγησης στους δανειστές,.
Το πακέτο περιλαμβάνει εναλλακτικές προτάσεις όπως για παράδειγμα η γενικευμένη η χρήση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, με αυξημένα φορολογικά κίνητρα για τουςε πολίτες.
Σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές έχουν εστιαστεί στις φορολογικές εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης ύψους 1,2 δις. ευρώ, τις οποίες θέλει η κυβέρνηση να ενσωματώσει στο πρσχέδιο του νέου προϋπολογισμού που θα κατατεθεί στις 7 Οκτωβρίου στη Βουλή.  
Η ίδια πηγή εκιμά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα και οι μικρές διαφορές που χωρίζουν αυτή τη στιγμή τις δύο πλευρές θα καλυφθούν το επόμενο διάστημα, γεγονός το οποίο θα επιτρέψει, στη έκδοση ενός θετικού report στο τέλος Νοεμβρίου 2019 από τους δανειστές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης