Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με προβλήματα οι μετακινήσεις λόγω της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ – Από τις 09:00 έως τις 21:00 το μετρό

Με προβλήματα οι μετακινήσεις λόγω της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ – Από τις 09:00 έως τις 21:00 το μετρό
Ποια μέσα θα μείνουν ακινητοποιημένα
Μετ’ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 24/9 οι μετακινήσεις στην Αττική λόγω της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και των Εργατικών Κέντρων Αθήνας – Πειραιά που αντιδρούν στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ).
Οι εργαζόμενοι σε μετρό (γραμμή 2 και 3) και τραμ συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση με στάσεις εργασίας.
Συγκεκριμένα, το μετρό θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το τραμ θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς διεκδικούν την άμεση απόσυρση των διατάξεων του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου που αφορούν τα εργασιακά και τη λειτουργία των συνδικάτων και αγωνίζονται για δημόσιες συγκοινωνίες στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου.
Στην Αθήνα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) απευθύνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 π.μ., ενώ το ΠΑΜΕ έχει προαναγγείλει συγκέντρωση στα Προπύλαια, στις 10:30 π.μ.
Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης