Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Creta Farms: Διεκόπη για τις 26/9 η ΓΣ - Υπογράφονται 24/9 τα ενέχυρα - Βροχή ενστάσεων επί 11 ώρες και προβάδισμα Εμ. Δομαζάκη

tags :
Creta Farms: Διεκόπη για τις 26/9 η ΓΣ - Υπογράφονται 24/9 τα ενέχυρα  - Βροχή ενστάσεων επί 11 ώρες και προβάδισμα Εμ. Δομαζάκη
Διεκόπη για την Πέμπτη 26/9) η ΓΣ της Creta Farms
Διεκόπη λόγω… εξάντλησης λίγο μετά τις 11 το βράδυ (στις 23/9) και θα επαναληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη (26/9) στις 10 το πρωί η μαραθώνια Γενική Συνέλευση της Creta Farms.
Μέχρι τη διακοπή της Συνέλευσης δεν είχε συζητηθεί κανένα απολύτως θέμα της Ημερήσιας Διάταξης καθώς οι ενστάσεις για τις εξουσιοδοτήσεις εκπροσώπησης έπεφταν βροχή τόσο από την πλευρά  του Εμ  Δομαζάκι όσο και του Κ. Δομαζάκη με τον πρώτο να επιχειρεί να κρατήσει τη διοίκηση της εταιρίας υπό τον έλεγχό του και το δεύτερο να επιχειρεί να αναλάβει ο ίδιος τα ηνία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι για μια αμφισβητούμενη εξουσιοδότηση η αντιπαράθεση των δύο πλευρών κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες ενώ με βάση τις αποφάσεις του Προέδρου της Συνέλευσης μετά την εξέταση των ενστάσεων προκύπτει ότι προβάδισμα έχει η πλευρά του κ. Εμ. Δομαζάκι.  
Οι δύο βασικοί μέτοχοι πάντως παρά την… εξάντληση από τη Γενική Συνέλευση αναμένεται εκτός απροόπτου σήμερα το πρωί να προσέλθουν στις τράπεζες και να υπογράψουν τη σύμβαση ενεχυρίασης των μετοχών τους.
Ήδη από το Σαββατοκύριακο οι τράπεζες, οι οποίες χρειάστηκαν μια ολόκληρη εβδομάδα!!! προκειμένου να συντάξουν τα τελικά κείμενα των συμβάσεων έχουν αποστείλει σχετική ειδοποίηση προς τους δύο μετόχους.
Αρχικά είχε προγραμματιστεί η υπογραφή των ενεχύρων να πραγματοποιηθεί πριν από τη Γενική Συνέλευση αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως η σύσταση ενεχύρου μετά δικαιωμάτων αφορά περί το 40% των μετοχών που δεν είναι σε ενέχυρο  καθώς οι υπόλοιποι τίτλοι είναι ήδη ενεχυριασμένοι από τις 4 μεγάλες συστημικές πιστώτριες τράπεζες (19%) αλλά και από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων  (21%).

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης