Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο δισεκατομμυριούχος Tim Draper προβλέπει: To Bitcoin θα φθάσει τα 250.000 δολ μέχρι το 2022

tags :
Ο δισεκατομμυριούχος Tim Draper προβλέπει: To Bitcoin θα φθάσει τα 250.000 δολ μέχρι το 2022
Μάλιστα ο Draper έχει προβλέψει ότι έως το 2021 οι πολίτες θα πληρώνουν τον καφέ τους με Bitcoin.
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Tim Draper προβλέπει ότι το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 250.000 δολάρια έως το 2022 που σημαίνει με βάση τις τρέχουσες τιμές στα 10.000 δολάρια αύξηση 25 φορές.
Με τιμή 250.000 δολάρια σημαίνει ότι το bitcoin θα έχει περίπου μερίδιο αγοράς 5% στην παγκόσμια αγορά συναλλάγματος.
Η πρόβλεψή του έγκειται στην υπόθεση ότι η υιοθέτηση του ψηφιακού νομίσματος θα εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά σε ολόκληρο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια.  
Παρόλα αυτά, είναι εύκολο να ειπωθεί ότι το Bitcoin εξακολουθεί να είναι περίπλοκο για τον κύριο χρήστη.
Ο παγκόσμιος πληθυσμός εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα βασικά νομίσματα που ελέγχονται από κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες διακινδυνεύοντας υποτιμήσεις έναν παγκόσμιο πόλεμο νομισμάτων που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Και φυσικά, τα βασικά νομίσματα εξακολουθούν να είναι ο ευκολότερος τρόπος για τους ανθρώπους να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες.
Ο Draper είπε ότι η καμπύλη υιοθέτησης των ψηφιακών κερμάτων στην Αργεντινή αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι σε χώρες όπου τα νομίσματα έχουν καταρρεύσει στρέφονται μαζικά στα εναλλακτικά ψηφιακά νομίσματα.
Είπε ότι όταν Bitcoin και άλλα εναλλακτικά νομίσματα καταστούν πιο εύκολα στην χρήση αυτή θα είναι η στιγμή που ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεκινήσει τη μετάβαση από το παλαιό νόμισμα στο νέο το ψηφιακό.
Μπορεί επίσης να χρειαστεί να υποστεί μερικές ακόμη υποτιμήσεις των κυριότερων νομισμάτων, για να στραφεί στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.
Τα ψηφιακά νομίσματα αυξάνονται στην Αργεντινή, τη Βενεζουέλα και την Τουρκία τα τελευταία χρόνια, καθώς τα νομίσματα αυτών των χωρών έχουν καταρρεύσει.
Κατά τον Draper το bitcoin είναι μια μαγική τεχνολογία που μας επιτρέπει να έχουμε ένα αξιόπιστο, παγκόσμιο νόμισμα που δεν συνδέεται με καμία πολιτική δύναμη.
Μάλιστα ο ίδιος έχει προβλέψει ότι έως το 2021 οι πολίτες θα πληρώνουν τον καφέ τους με Bitcoin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης