Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Μιχαλολιάκος: Από την οδό Κεφαλληνίας στην Δηλιγιάννη

Ν. Μιχαλολιάκος: Από την οδό Κεφαλληνίας στην Δηλιγιάννη
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου
“Κι από τότε που ο άνεμος μου εναντιώθηκε, έμαθα να ταξιδεύω με όλους τους καιρούς” Φρειδερίκος Νίτσε, Από το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019 εξελίσσεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, στο οποίο συμμετέχουν όλα τα αμαρτωλά ΜΜΕ του συστήματος, προκειμένου να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξαφανίστηκε ως διά μαγείας από το πολιτικό προσκήνιο, ότι δεν υπάρχουμε, χαθήκαμε για πάντα…
Έτσι λοιπόν, διαβάσαμε στον γνωστό ιστότοπο του τέως συγκροτήματος Λαμπράκη: “IN.GR 4 Σεπτεμβρίου 2019: “Άδειασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στο κεντρικότερο σημείο του Πειραιά στην πλατεία Κοραή. Το κουδούνι των γραφείων δεν γράφει πλέον “Χρυσή Αυγή”…
Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί τη μαζική φυγή στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης… Τα γραφεία του Πειραιά ήταν ορμητήρια  επιθέσεων κατά μεταναστών, αντιφασιστών, κ.λ.π τα προηγούμενα χρόνια… Μετά το άδειασμα των γραφείων στον Πειραιά και το κλείσιμο των τοπικών στη Νίκαια και στο Πέραμα, τα μοναδικά γραφεία που τυπικά διατηρεί η Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια του Πειραιά είναι πλέον στη Σαλαμίνα.”
“Δεν έχουν σχέση με την Αλήθεια, αυτό που κάνουν είναι αποκλειστικά και μόνο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!”
Βεβαίως το γεγονός ότι στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή, τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λειτούργησαν κανονικά, δεν ήταν σε καμία περίπτωση λόγος γι’ αυτούς να αποκαταστήσουν την αλήθεια!
Γιατί με την αλήθεια δεν έχουν καμία σχέση, αυτό που κάνουν είναι αποκλειστικά και μόνο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Γράφουνε επί παραδείγματι για το κλείσιμο των γραφείων στην Νίκαια και τα γραφεία αυτά έχουν κλείσει από τα τέλη του 2013, εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια! Ένα άλλο παράδειγμα δείχνει τα ατέλειωτα ψέματα με τα οποία το σύστημα πολεμάει το Κίνημά μας.
Ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο δεν έχουμε ιστοσελίδα! Το εξής:  "news247, 12 Αυγούστου 2019: “Εικόνα διάλυσης παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές και τα χαμηλά ποσοστά που την οδήγησαν εκτός Βουλής.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο της Real News όσο και της "Εφημερίδας των Συντακτών" το σκηνικό αποσύνθεσης της οργάνωσης περιλαμβάνει αποχωρήσεις μελών σε όλη την Ελλάδα… Eνώ ακόμη και στο διαδίκτυο έμεινε χωρίς ιστοσελίδα.”
Το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει ιστοσελίδα με περισσότερες επισκέψεις από την ιστοσελίδα του ΚΚΕ επί παραδείγματι, δεν έχει σημασία για τους πληρωμένους ψεύτες του διαδικτύου. Και για του λόγου το αληθές όποιοι θέλουν μπορούν να αναζητήσουν την διεύθυνση στο διαδίκτυο xrisiavgi.com.
Όσο για τις περίφημες “αποχωρήσεις” δημοσίευσαν εδώ και δύο μήνες καμιά δεκαριά ονόματα πανελληνίως αγνώστων, μαζί με τα ονόματα κάποιων πρώην βουλευτών και εκεί σταμάτησαν και δεν έγραψαν λέξη γιατί δεν υπάρχει τίποτε άλλο να γράψουν… Το όλο σκηνικό ήλθε να συμπληρώσει η μετακόμιση των γραφείων μας από την οδό Μεσογείων στα κεντρικά γραφεία των Αθηνών της οδού Δηλιγιάννη, που ήταν τα γραφεία της νίκης του Μαΐου του 2012 και έγραψε πάλι ο γνωστός ιστότοπος του συγκροτήματος:
"in.gr: Χρυσή Αυγή: Διαλύεται επιτέλους” "in.gr: 14 Σεπτεμβρίου 2019: Χρυσή Αυγή: Διαλύεται επιτέλους – Κλείνουν τα γραφεία της στη Μεσογείων:
Σε πλήρη αποσύνθεση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, καθώς μετά το κλείσιμο των γραφείων της νεοναζιστικής οργάνωσης στον Πειραιά, τώρα φαίνεται πως μπαίνουν τίτλοι τέλους και στα γραφεία της στη Μεσογείων.”
Πέρα από το γεγονός ότι επιμένουν οι ψεύτες ότι έκλεισαν τα γραφεία μας στον Πειραιά και αυτό την ίδια στιγμή που λειτουργούν κανονικά, τώρα λένε ότι διαλύθηκε … επιτέλους(!) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί έκλεισαν τα γραφεία της οδού Μεσογείων, τα οποία έκλεισαν γιατί δεν μπορούσαμε να τα συντηρήσουμε λόγω των ανύπαρκτων μέσων των οικονομικών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε συνδυασμό πάντα με το γεγονός ότι με έναν νόμο αντισυνταγματικό και με σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και έξι χρόνια στερείται της κρατικής επιχορηγήσεως, την οποία προβλέπει ο νόμος για όλα τα κόμματα.
Και αυτό έγινε με διάταξη φωτογραφική, για πρώτη φορά στα 45 χρόνια λειτουργίας της μεταπολιτευτικής κοινοβουλευτικής “δημοκρατίας”!
Βεβαίως και θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε τα γραφεία της οδού Μεσογείων εάν είχαμε την δυνατότητα και εμείς να χρωστάμε σχεδόν εκατό εκατομμύρια ευρώ, τα οποία χρωστούσε το συγκρότημα Λαμπράκη και για τα οποία έχουν πάει κατηγορούμενοι αλλά βεβαίως παραμένουν πάντοτε ελεύθεροι στελέχη του…
Θα μπορούσαμε ασφαλώς να κρατήσουμε τα γραφεία μας στην οδό Μεσογείων, εάν είχαμε την δυνατότητα να χρωστάμε διακόσια πενήντα εκατομμύρια στις τράπεζες, όπως χρωστάει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο έχει το θράσος να λέει ότι πληρώνει τα δάνειά του την στιγμή που τα όσα δίνει δεν καλύπτουν ούτε το νόμιμο ετήσιο τόκο του χρέους του…
Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τα γραφεία της οδού Μεσογείων αν είχαμε απλά και μόνον την δυνατότητα να χρωστάμε όσα χρωστάει η Νέα Δημοκρατία στην ΔΕΗ, ένα ποσόν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μεγαλύτερο των 600.000 ευρώ! Περίπου δέκα εκατομμύρια χρωστάει και ο ΣΥΡΙΖΑ με υποθήκη για το κτίριο της οδού Κουμουνδούρου “οφσορ” εταιρεία, όπως εκατομμύρια ευρώ χρωστάει και το ΚΚΕ και άφησα για τελευταίο το ΠΑΣΟΚ, το οποίο όχι μόνο χρωστάει και αυτό διακόσια πενήντα εκατομμύρια ευρώ, αλλά βρήκαν μετρητά στα ταμεία του 15 εκατομμύρια ευρώ!
Η πολιτική λοιπόν, είναι μία υπόθεση χωρίς οικονομικό πρόβλημα εάν είσαι μέρος του συστήματος, αλλά εμείς δεν είμαστε!

“Επιστροφή στις Ρίζες του Κινήματός μας”

Από την άλλη πλευρά, η εγκατάσταση των γραφείων μας στο κτίριο της οδού Δηλιγιάννη, σηματοδοτεί και μία επιστροφή στις λαϊκές, αυθεντικά λαϊκές ρίζες του Κινήματός μας.
Απ’ ό,τι φαίνεται η σχεδόν αστική περιοχή της οδού Μεσογείων δεν ήταν και τόσο ταιριαστή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Διόρθωση πορείας λοιπόν, αναγκαστικά και εκ των πραγμάτων και επί του προκειμένου μία αναδρομή δεν βλάπτει.
Εγκατασταθήκαμε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 αρχές της δεκαετίας του ’90 σε ένα παμπάλαιο κτίριο προπολεμικό της οδού Κεφαλληνίας σε μία πάροδο της Πατησίων στην περιοχή της Κυψέλης.
Εκεί ζυμώθηκε το Κίνημα και από εκεί λάβαμε μέρος στις εκλογές του 1994 και 1996. Μία τρομοκρατική επίθεση από τον ΕΛΑ κατέστρεψε κυριολεκτικά τα γραφεία και έτσι αναγκαστήκαμε να μετακινηθούμε στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, όπου δεν κλείσαμε καν χρόνο, αφού άλλη τρομοκρατική επίθεση κατέστρεψε τα γραφεία μας αυτά.
Από εκεί στην οδό Σολωμού, στα Εξάρχεια, μέχρι το 2005 και πάλι επίθεση τρομοκρατική και η συνέχεια σε ένα μικρό γραφείο στην οδό Σωκράτους στο πλέον υποβαθμισμένο σημείο της Πλατείας Ομονοίας. Βόμβα και κατά αυτών των γραφείων μας το 2010 και από εκεί στα γραφεία της οδού Δηλιγιάννη, όπου επιτύχαμε την πρώτη μας πολιτική νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2010. Η συνέχεια γνωστή…
Στην οδό Μεσογείων, που είναι τα πρώτα γραφεία στην Ιστορία μας απ’ όπου φεύγουμε με την θέλησή μας και όχι επειδή γίναμε στόχος μίας τρομοκρατικής επιθέσεως.
Ας γνωρίζουν λοιπόν, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, που κάθε τόσο “διαλύουν” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι ο σπόρος έχει πέσει και δεν θα αργήσει η ώρα που η Ελληνική Εθνικιστική Νεολαία με τα στιβαρά της χέρια θα διεκδικήσει την θέση, που της ανήκει στο προσκήνιο της πολιτικής. Είτε από την οδό Μεσογείων, είτε από οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής Πατρίδας.
Μη πιστέψουν ποτέ ότι ο Εθνικισμός τέλειωσε επειδή έκλεισε ένα γραφείο κι ας θυμηθούν ότι και στο παρελθόν μας έκλεισαν όχι ένα, αλλά πολλά γραφεία και το αποτέλεσμα ήταν να μπούμε πανηγυρικά στη Βουλή.

Νικόλαος Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης