Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

To Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι τα βίντεο με τα UFO είναι αληθινά

tags :
To Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι τα βίντεο με τα UFO είναι αληθινά
Πολεμικό Ναυτικό ΗΠΑ: Τα βίντεο με τα UFO είναι αληθινά
Τα βίντεο που φαίνεται να παρουσιάζουν ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα και βγήκαν στη δημοσιότητα το 2017 είναι αυθεντικά και δεν προορίζονταν για να γίνουν γνωστά, τονίζει το Αμερικανικό Ναυτικό, σε μια παραδοχή που αναμένεται να συζητηθεί.
Συγκεκριμένα, τα εν λόγω κλιπ με τα Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) ή UFO κυκλοφόρησαν από την αμερικανική εφημερίδα, New York Times, το Δεκέμβρη του 2107 και μαγνητοσκοπήθηκαν από το υπουργείο Άμυνας, σε δύο διαφορετικές περιστάσεις.
Το ένα γυρίστηκε από αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, πίσω στα στα 2004, ενώ το άλλο καταγράφηκε στις ακτές του Τζάκσονβιλ, στη Φλόριντα, το 2015.
Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την αυθεντικότητα των συγκεκριμένων βίντεο.
«Το Ναυτικό θεωρεί τα φαινόμενα που περιέχονται/απεικονίζονται σε αυτά τα 3 βίντεο ως αγνώστου ταυτότητας», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, Τζόσεφ Γκράντισερ, στο Black Vault.
«Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δεν έχει δημοσίως κυκλοφορήσει χαρακτηρισμούς ή περιγραφές, υποθέσεις ή συμπεράσματα, σχετικά με τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στα σχετικά βίντεο», συνέχισε ο εκπρόσωπος του Ναυτικού, ενώ αντί του ευρέως χρησιμοποιούμενου όρου UFO, προτιμά εκείνο του UAF (Ανεξήγητα Εναέρια Φαινόμενα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης