Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πρόγραμμα για απόφοιτους μεταπτυχιακών από τη Mondelēz

tags :
Πρόγραμμα για απόφοιτους μεταπτυχιακών από τη Mondelēz
Πρόγραμμα για απόφοιτους μεταπτυχιακών από τη Mondelēz
Η Mondelēz, μέσω του Προγράμματος «Top to Top», προσφέρει τη δυνατότητα σε απόφοιτους και τελειόφοιτους Μεταπτυχιακών προγραμμάτων να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.
Το Πρόγραμμα «Top to Top», που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, δίνει την ευκαιρία σε νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με τη Mondelēz, τα στελέχη της, τον τρόπο λειτουργίας της και φυσικά τα αγαπημένα σε όλους προϊόντα όπως για παράδειγμα οι σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, το τυρί κρέμα Philadelphia, τα μπισκότα OREO, οι τσίκλες Trident, Dentyne και οι καραμέλες Halls.
Οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για διάφορες πτυχές της επιχειρησιακής δραστηριότητας και λειτουργίας της Mondelēz.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους μέσα από πρωτότυπες δοκιμασίες.
Σε όλη τη διάρκεια του Προγράμματος, στελέχη της Mondelēz θα είναι κοντά στους συμμετέχοντες για να τους καθοδηγούν και να απαντούν στις ερωτήσεις τους.
Οι συμμετέχοντες που θα ξεχωρίσουν μέσα από τη διαδικασία, αυτόματα θα συμπεριληφθούν σε shortlist για θέσεις εργασίας στη Mondelēz.
Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα καθοδήγησης (mentoring), καθώς και να λάβουν πρακτικές συμβουλές από έμπειρα στελέχη της Mondelēz.
H Mondelēz έλαβε to 2019 τη 2η θέση στη συνολική κατάταξη όλων των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ως κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση, ύστερα από άνοδο τριών θέσεων σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα.
Παράλληλα, στην ίδια έρευνα, αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά στην κορυφαία θέση στον τομέα των προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG).
Η Mondelēz έμπρακτα στηρίζει και ενισχύει τη συνεργασία της με τους νέους και την ακαδημαϊκή κοινότητα με ενέργειες που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της σε ημέρες καριέρας και εκπαιδευτικές ημερίδες Πανεπιστημίων.
Οι άνθρωποι της Mondelēz, αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρίας η οποία παρέχει εκπαίδευση και εξέλιξη, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αντικειμενικά συστήματα αξιολόγησης.
Τα στοιχεία αυτά δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και αναδεικνύουν την εταιρεία μεταξύ αυτών που δημιουργούν προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στην Ελλάδα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Top to Top Challenge» και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά σε αυτή την ιστοσελίδα έως και τις 14 Οκτωβρίου 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης