Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το Μπαρ Μπεε Κιου σε ένα ακόμη τριήμερο απόλαυσης στο Burger Fest

tags :
Το Μπαρ Μπεε Κιου σε ένα ακόμη τριήμερο απόλαυσης στο Burger Fest
Το Μπαρ Μπεε Κιου σε ένα ακόμη τριήμερο απόλαυσης στο Burger Fest
Οι φανατικοί burger lovers είναι η έμπνευση και η «δύναμη» πίσω από την παρουσία του Μπαρ Μπεε Κιου στο Burger Fest.
Δίνοντας το πιο πιστό ραντεβού με το κοινό του για δεύτερο Σαββατοκύριακο, από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, σε ένα ξεχωριστό event που… αποθεώνει ένα από τα πιο αγαπημένα και διάσημα trend του πλανήτη.
Οι ουρές που σχηματίζονται στο Μπαρ Μπεε Κιου επιβεβαιώνουν τις στιγμές απόλαυσης που θα ακολουθήσουν!
Το περίφημο burger «Γενναίος» και το λατρεμένο «Μπάρμπεεκιου» σε προνομιακές τιμές είναι από τις κλασικές επιλογές που θα απολαύσουν όσοι επιλέξουν να κάνουν μια… νόστιμη βόλτα στο Παλιό Αμαξοστάσιο.
Για όσους προτιμούν τις καινούριες γευστικές εμπειρίες, το Μπαρ Μπεε Κιου θα τους εκπλήξει ευχάριστα, με δυο μοναδικά burgers που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το ζουμερό «Ντιπ δε Τσιζ» και το απολαυστικό «Κάρυ Ντογκ».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινό,  έχει βραβεύσει το Μπαρ Μπεε Κιου  ως το καλύτερο Burger της Αθήνας, δίνοντάς του την πρώτη θέση στο Athens Burger Fest ενώ έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα 25 καλύτερα μαγαζιά του κόσμου (list25.com) ως ένα από τα πιο νόστιμα burgers στον κόσμο.
Από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Burger Fest, στο σημείο που βρίσκεται το Μπαρ Μπεε Κιου, με τα απολαυστικά και πληθωρικά μπιφτεκόψωμα!!!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης