Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

«Απόβαση» Ελληνικών εισηγμένων στο Λονδίνο – Ισχυρό ενδιαφέρον για το road show – «Παρών» ο Χρ.Σταϊκούρας

tags :
«Απόβαση» Ελληνικών εισηγμένων στο Λονδίνο – Ισχυρό ενδιαφέρον για το road show – «Παρών» ο Χρ.Σταϊκούρας
ΟΠΑΠ και Intralot έχουν ήδη κλείσει τα περισσότερα ραντεβού με τους διαχειριστές – Ποιες εταιρείες συμμετέχουν
Περισσότεροι από 130 fund managers και άνω των 560 one to one meetings έχουν ήδη κλειστεί μεταξύ ξένων διαχειριστών και διοικήσεων εισηγμένων στο διήμερο road show που ξεκινάει αύριο (18/9) στο Λονδίνο.
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια το «παρών» θα δώσει ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Το road show γίνεται σε μία πολύ καλή χρονικά συγκυρία για την ελληνική οικονομία και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με άλλα roadshow που η Ελλάδα πήγαινε με την πλάτη στον τοίχο και το ενδιαφέρον των διαχειριστών ήταν ελάχιστο.
Από σήμερα (17/9) η διοίκηση του ΧΑ βρίσκεται στο Λονδίνο με την εκδήλωση να είναι διήμερη, να ξεκινάει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και να ολοκληρώνεται την Πέμπτη 19/9.
Ο κ. Σταϊκούρας, θα μιλήσει πιθανότατα τη δεύτερη μέρα, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης, τις μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζει, τις φοροελαφρύνσεις και το δρόμο για την ανάπτυξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα προγραμματισμένα ραντεβού έχουν κλείσει ο ΟΠΑΠ και η Ιντραλότ, με τους fund managers να αναμένεται να ξεπεράσουν φέτος τους 130.
Οι ελληνικές εισηγμένες, οι οποίες θα εκπροσωπηθούν σε ανώτατο επίπεδο είναι οι ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, EXAE, Autohellas, Cenergy Holdings, Ελλάκτωρ, Ελβάλ-Χαλκόρ, Eurobank, Fourlis, ΓΕΚ Τέρνα - Terna Energy, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, Ικτίνος, Intralot, Κρι-Κρι, Lamda Development, MLS, Motor Oil, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, Εθνική Πανγαία, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, Profile Software, ΔΕΗ, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν και Βιοχάλκο.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης