Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson: Όπως ο υπερήρωας Χάλκ γίνεται πιο δυνατός όταν θυμώνει έτσι κι εγώ - Brexit στις 31 Οκτωβρίου

Johnson: Όπως ο υπερήρωας Χάλκ γίνεται πιο δυνατός όταν θυμώνει έτσι κι εγώ - Brexit  στις 31 Οκτωβρίου
O Johnson είπε ότι θα βρει τρόπο να παρακάμψει τον νόμο που ενέκρινε το βρετανικό κοινοβούλιο και τον υποχρεώνει να ζητήσει αναβολή του Brexit 
Ως υπέρ ήρωα βλέπει τον εαυτό του ο βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnsonτ ο οποίος δεν προσπαθεί να σώσει τον κόσμο όπως ο ήρωας των comics της marvel ο «απίθανος Χαλκ», αλλά τη Βρετανία, λέγοντας ότι «θα οδηγήσει τη χώρα σε Brexit στις 31 Οκτωβρίου».
Σε συνέντευξη του στην Mail on Sunday ο Johnson διαβεβαίωσε ότι θα βρει τρόπο να παρακάμψει τον νόμο τον οποίο ενέκρινε πρόσφατα το βρετανικό κοινοβούλιο και τον υποχρεώνει να ζητήσει αναβολή του Brexit αν δεν εξευρεθεί συμφωνία ώστε να αποφευχθεί η αποχώρηση χωρίς συμφωνία για την άμβλυνση του οικονομικού σοκ.
«Όσο πιο πολύ θυμώνει, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο Χαλκ», φέρεται να δήλωσε ο Johnson παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον σούπερ ήρωα με τις υπεράνθρωπες δυνάμεις.
«Ο Χαλκ ξεφεύγει πάντα, όσο σφιχτά κι αν φαίνεται ότι τον έχουν δέσει — και αυτό ακριβώς θα συμβεί με ετούτη τη χώρα. Θα φύγουμε την 31η Οκτωβρίου», πρόσθεσε.
Το κοινοβούλιο της Βρετανίας απέρριψε επανειλημμένα τη Συμφωνία Αποχώρησης που διαπραγματεύθηκε με την ΕΕ η κυβέρνηση της προκατόχου του Johnson, Theresa May ενώ νωρίτερα αυτόν τον μήνα, απέρριψε το ενδεχόμενο της αποχώρησης χωρίς συμφωνία, εξοργίζοντας πολλούς ψηφοφόρους που είχαν ταχθεί υπέρ του Brexit πριν από τρία και πλέον χρόνια. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης