Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κομισιόν: Καμία βιαστική απόφαση για τυχόν αλλαγές στη νέα Επιτροπή – Θα εξεταστούν όλα τα επιχειρήματα

Κομισιόν: Καμία βιαστική απόφαση για τυχόν αλλαγές στη νέα Επιτροπή – Θα εξεταστούν όλα τα επιχειρήματα
Οι ακροάσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μια ευκαιρία να επανεξεταστούν τα διάφορα επιχειρήματα είπε η εκπρόσωπος της Κομισιόν
Την θέση ότι δεν πρόκειται να ληφθεί καμία βιαστική απόφαση για τυχόν αλλαγές στη νέα Επιτροπή της ΕΕ διατύπωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Mina Andreeva αναφερόμενη στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σχετικά με τον τίτλο του αντιπροέδρου για την «προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής» που ανατέθηκε στον Έλληνα Επίτροπο, Μαργαρίτη Σχοινά.
Όπως είπε η Andreeva, το καινούργιο Σώμα Επιτρόπων συναντήθηκε χθες για πρώτη φορά, ενώ σήμερα βρίσκεται εκτός Βρυξελλών για μία άτυπη συνάντηση ενόψει των ακροάσεων στο Ευρωκοινοβούλιο.
«Αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για να συζητηθούν τα θέματα που έχουν προκύψει, η δομή της νέας Επιτροπής, τα χαρτοφυλάκια αλλά και οι προτεραιότητές της, δηλαδή η ψηφιοποίηση, το κλίμα, μία δυνατή Ευρώπη στον κόσμο.
Σε συνέχεια της ζωντανής συζήτησης που έχει ξεκινήσει για τη νέα Επιτροπή, και η οποία δεν περιορίζεται σε έναν τίτλο, όλα τα επιχειρήματα που έχουν τεθεί πρόκειται να εξεταστούν.
Δεν θα ληφθεί καμία βιαστική απόφαση.
Οι ακροάσεις στο Ευρωκοινοβούλιο είναι επίσης μία ευκαιρία να επανεξεταστούν τα διάφορα επιχειρήματα», τόνισε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, η οποία παρέπεμψε στο κείμενο των πολιτικών προτεραιοτήτων της νέας Επιτροπής, το οποίο δημοσιεύθηκε τον περασμένο Ιούλιο.
Όπως είπε, σε αυτό το κείμενο, περιλαμβάνεται ο τίτλος της προστασίας του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, ο οποίος αναφέρεται στη διαφορετικότητα, τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την ένταξη των μεταναστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης