Τελευταία Νέα
Διεθνή

Navarro (Λευκός Οίκος): Συνιστάται υπομονή στις διαπραγματεύσεις για τον εμπορικό πόλεμο

Navarro (Λευκός Οίκος): Συνιστάται υπομονή στις διαπραγματεύσεις για τον εμπορικό πόλεμο
Υπομονή συνιστά ο Peter Navarro στις διαπραγματεύσεις του εμπορικού πολέμου
Οι διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας δεν θα είναι εύκολες και θα χρειαστούν πολλή υπομονή από όλους, κατά τον σύμβουλο του Λευκού Οίκου, Peter Navarro.
Ο Navarro κάλεσε τους επενδυτές, αλλά και τους απλούς ποίτες να είναι υπομονετικοί μπροστά στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Κίνας που προγραμματίζονται για τον επόμενο μήνα (Οκτ.2019) μεταξύ κορυφαίων αξιωματούχων στην Ουάσινγτκον.
"Αν θέλουμε ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα πρέπει να αφήσουμε την διαδικασία να κυλήσει από μόνη της", δήλωσε ο Navarro σε συνέντευξή του στο CNBC.
Πάνω από δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Donald Trump αναζητεί εμπορική συμφωνία με την Κίνα. Καθώς επιθυμεί να είναι εκείνος που κινεί τα νήματα στην υπόθεση, επιδιώκοντας παράλληλα και την επανεκλογή του το 2020, έχει επιβάλει αυστηρούς δασμούς στα κινεζικά προϊόντα.
Η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, η αναγκαστική μεταφορά της αμερικανικής τεχνογνωσίας στις κινεζικές επιχειρήσεις, η πρόσβαση των αμερικανικών εταιρειών στις αγορές της Κίνας και οι βιομηχανικές επιδοτήσεις αποτελούν βασικά ζητήματα στις συνομιλίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης