Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καφαντάρη (ΣΥΡΙΖΑ): Η ακροδεξιά βρίσκεται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – Αδιαμφισβήτητος ηγέτης ο Τσίπρας

tags :
Καφαντάρη (ΣΥΡΙΖΑ): Η ακροδεξιά βρίσκεται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – Αδιαμφισβήτητος ηγέτης ο Τσίπρας
Συγκεκριμένα συμφέροντα ήθελαν τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε η κα.Καφαντάρη
Την θέση πως η ακροδεξιά βρίσκεται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, αναφέροντας για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης.
«Θα ήθελα μία σύγχρονη συντηρητική παράταξη.
Δυστυχώς αυτό που βλέπουμε είναι επικράτηση της ακροδεξιάς.
Είναι επικίνδυνο. Δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα.
Πρέπει οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις να συσπειρωθούν» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha η κα.Καφαντάρη, η οποία αναφέρθηκε και στις εσωτερικές εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας «αδιαμφισβήτητο ηγέτη» τον Αλέξη Τσίπρα.
«Η Αριστερά έχει δείξει ότι προσαρμόζεται στις συνθήκες μπροστά στα δύσκολα.
Αυτό που θέλουμε είναι ένα ενώσουμε τον κόσμο» υποστήριξε η κα.Καφαντάρη, η οποία άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, όσον αφορά τα εργασιακά, κάνοντας λόγο για «πισωγύρισμα».
«Από τα πρώτα νομοσχέδια που έφερε η κυβέρνηση, ξεθεμελιώνει τα εργασιακά δικαιώματα» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας ως παράδειγμα την κατάργηση της αιτιολόγησης απόλυσης.
«Συγκεκριμένα συμφέροντα ήθελαν τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουμε ότι άντεξε» τόνισε η κα.Καφαντάρη, η οποία αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα.
«Όταν ένα 31,5% μας ψήφισε, και μας προσέγγισε κόσμος από προοδευτικό χώρο, δεν μπορούμε να μη θέλουμε τον κόσμο αυτό να συμμετάσχει στη διαδικασία και να τον δούμε ως έναν ψηφοφόρο.
Το θέμα δεν είναι να προσεγγίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΚΙΝΑΛ να επιλέξει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει» υπογράμμισε η κα.Καφαντάρη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης