Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ. Ανάπτυξης): Ο Τσακαλώτος έλεγε ότι κάνουν ουρά οι επενδυτές και αποδείχθηκε ότι δεν έβλεπε ούτε έναν

Γεωργιάδης (υπ. Ανάπτυξης): Ο Τσακαλώτος έλεγε ότι κάνουν ουρά οι επενδυτές και αποδείχθηκε ότι δεν έβλεπε ούτε έναν
Αν πάρουν μαζί μπρος όλα όσα έχουμε ξεκινήσει, τότε θα έχουμε κοσμογονία στην χώρα υποστήριξε ο υπ. Ανάπτυξης
Επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα για την πορεία των επενδύσεων εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή και τα όσα υποστήριξε στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.
«Στο Ελληνικό τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από την εικόνα που παρουσίαζε η προηγούμενη κυβέρνηση η οποία ήταν εκτός τόπου και χρόνου.
Τα πράγματα στο πεδίο των επενδύσεων ήταν τελείως κολλημένα» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Τσακαλώτος έλεγε ότι κάνουν ουρά οι επενδυτές και αποδείχθηκε ότι δεν έβλεπε ούτε έναν».
«Αυτό που ακούω ασταμάτητα από επενδυτές, Έλληνες και ξένους που συναντώ, είναι ότι βρήκαμε κάποιον να μιλάμε» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «οι επενδύσεις που ασχολούμαστε είναι σοβαρών επιχειρηματιών» και ότι «αν πάρουν μαζί μπρος όλα όσα έχουμε ξεκινήσει τότε θα έχουμε κοσμογονία στη χώρα».
Ερωτηθείς, τέλος, για το ενδεχόμενο εξεταστικής για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το α΄ εξάμηνο του 2015 ο κ. Γεωργιάδης είπε «ας δούμε πρώτα την ταινία Γαβρά».
«Δεν ξόδεψα χρόνο για το βιβλίο του Βαρουφάκη.
Θα μου ήταν έκπληξη αν ο Βαρουφάκης ήταν κατά του Βαρουφάκη» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης