Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H παρουσία της Endeavor στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.)

tags :
H παρουσία της Endeavor στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.)
H παρουσία της Endeavor στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.)
Στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η Endeavor θα έχει παρουσία στο Περίπτερο 12 του Digital Greece, μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που συντονίζεται από τους Industry Disruptors – Game Changers και πραγματοποιείται με στόχο την προβολή της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.
Στο Digital Greece θα έχουν παρουσία περίπου 100 startups, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και φορείς χρηματοδότησης, καθώς και άλλες δομές υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.
Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων που θα υλοποιηθούν στο Digital Greece, με στόχο την ανάδειξη των τάσεων και των ευκαιριών στο ελληνικό οικοσύστημα, η Endeavor διοργανώνει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00–20:00, στο Περίπτερο 12, σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία εκδήλωση με τίτλο: "Deliver native ads that convert with the top self-serve native advertising platform". Ο Λεωνίδας Ροπόκης, Advertiser Success Manager, Project Agora - Think Digital Group, θα μιλήσει για το πώς μπορεί κανείς να μεγαλώσει την επιχείρησή του, μέσω ισχυρών εργαλείων στον χώρο του digital advertising.
Επίσης, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρες 18:00–20:00, στην αίθουσα Ολυμπιάς του Βελλίδειου Συνεδριακού κέντρου, σε συνεργασία με το πρόγραμμα "Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά" θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο: "The Agrifood Revolution". Εκπρόσωποι των εταιρειών Agrino, Αφοί Χριστοδούλου, Centaur, Venus Growers, Redestos και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα μιλήσουν για τη χρήση των νέων τεχνολογιών στην αγροτική παραγωγή και για το πώς οι αγρότες και οι εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα μπορούν να ενσωματώσουν τα νέα αυτά εργαλεία της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και να αναπτυχθούν σε αυτό το σύνθετο και ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων με τίτλο «Τalks & Events» που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο με τη συνεργασία της Αμερικανικής Πρεσβείας, του Αμερικανικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη και της Endeavor και θα συντονίζεται από τον δημοσιογράφο Κώστα Τσαούση.
Η Endeavor είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιλέγει και στηρίζει ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις παγκοσμίως με τη βοήθεια κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών και επενδυτών. Από το 1997, έχουν επιλεχθεί περισσότεροι από 1800+ Endeavor Entrepreneurs από 1170+ εταιρείες παγκοσμίως, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει περισσότερες από 3εκ. θέσεις εργασίας, ενώ το 2017 κατέγραψαν τζίρους άνω των $20 δις. Από το 2012, που ξεκίνησε η λειτουργία της Endeavor στην Ελλάδα, μέχρι και σήμερα, έχουν ενταχθεί στο δίκτυο 27 ελληνικές εταιρείες.
Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα. Το Πανεπιστήμιο Rutgers ηγείται αυτού του πολυετούς και πρωτοποριακού προγράμματος σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης