Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Orange Grove Patras: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο incubation πρόγραμμα για startups

tags :
Orange Grove Patras:  Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο incubation πρόγραμμα για startups
Orange Grove Patras:  Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο incubation πρόγραμμα για startups
Την έναρξη του νέου κύκλου αιτήσεων για συμμετοχή στο επόμενο 6μηνο Incubation πρόγραμμα ανακοινώνει το Orange Grove Patras, η πρωτοβουλία ενίσχυσης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, προσκαλώντας ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.
Το Orange Grove Patras αποτελεί θερμοκοιτίδα (incubator), με έδρα την Πάτρα, και λειτουργεί με στόχο τη στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια. Μέσα από incubation προγράμματα, το Orange Grove Patras στηρίζει άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή υφιστάμενη startup στα πρώτα της βήματα (από κάθε τομέα της οικονομίας, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα), ώστε να αναπτυχθούν σε μία βιώσιμη επιχείρηση προσφέροντας εκπαίδευση, mentoring, tailor-made συμβουλευτική και πρόσβαση σε ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών από την Ευρώπη, την Αμερική, κ.α.
Στους νέους επιχειρηματίες που επιλέγονται να συμμετέχουν στο incubation πρόγραμμα, το Orange Grove Patras προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του συνεργατικού χώρου στα γραφεία του incubator, μέντορες και coaches, συμβουλευτική με εξειδικευμένους επαγγελματίες, bootcamps, workshops και συναντήσεις με διεθνείς εκπαιδευτές, πρόσβαση σε εν δυνάμει επενδυτές, καθώς και επαφές με ένα εκτεταμένο διεθνές και τοπικό επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του Orange Grove, της Ολλανδικής Πρεσβείας και του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών.
Το Orange Grove είναι ένας διεθνής incubator και μια κοινότητα νέων επιχειρηματιών που στηρίζει την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών και startups στην Ελλάδα. Αποτελεί μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας που υποστηρίζεται οικονομικά από Ολλανδικές πολυεθνικές εταιρείες και ιδρύματα στην Ελλάδα. Το Orange Grove είναι αποτέλεσμα ευρείας υποστήριξης της κοινότητας, πανεπιστημιακών συνεργασιών, συνεργατών και εθελοντών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην Πάτρα το Orange Grove λειτουργεί από το 2017, μέσα από τη συνεργασία της Ολλανδικής Πρεσβείας με μία τοπική ομάδα στελεχών προερχόμενων από τον επιχειρηματικό τομέα, και το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, με στόχο την ενδυνάμωση του τοπικού οικοσυστήματος νέων επιχειρήσεων.
Στο πρόγραμμα υποστήριξης του Orange Grove Patras μπορούν να υποβάλλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019 (23:59, GMT+3) ακολουθώντας το σύνδεσμο http://bit.ly/orangegrovepatras-apply
Η διαδικασία προβλέπει την αξιολόγηση των αιτήσεων από σχετική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από Έλληνες και ξένους συμβούλους.
Το Orange Grove Patras δεν λαμβάνει equity ή μερίδιο επί κερδών από συμμετέχουσες ομάδες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων, τις προσφερόμενες υπηρεσίες του προγράμματος και το Orange Grove Patras είναι διαθέσιμες στο www.orangegrovepatras.biz και www.facebook.com/orangegrovepatras/ Πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία Orange Grove και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε εδώ: www.orangegrove.eu

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης