Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε υψηλά μήνα ενισχύονται οι ευρωαγορές - Αισιοδοξία για το εμπόριο, στο +0,6% ο DAX

Σε υψηλά μήνα ενισχύονται οι ευρωαγορές - Αισιοδοξία για το εμπόριο, στο +0,6% ο DAX
Την άνοδο φρενάρει η μεγάλη πτώση που σημείωσαν οι βιομηχανικές παραγγελίες της Γερμανίας τον Ιούλιο, καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις για επικείμενη ύφεση
Διευρύνουν τα κέρδη τους τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, καθώς η αισιοδοξία για τις εμπορικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Κίνας επισκιάζει την αβεβαιότητα για το Brexit.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται 0,6%, στα υψηλότερα επίπεδα από την 1η Αυγούστου.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ενισχύεται 0,6% στις 12.095 μονάδες.
Την άνοδο φρενάρει η μεγάλη πτώση που σημείωσαν οι βιομηχανικές παραγγελίες της Γερμανίας τον Ιούλιο, καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις για επικείμενη ύφεση της οικονομίας.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί 0,26% στις 7.292 μονάδες, καθώς μετά την τριπλή ήττα του Borris Johnson στη Βουλή των Κοινοτήτων, η χώρα οδεύει σε πρόωρες εκλογές, με το άτακτο Brexit να αποτρέπεται προς το παρόν.
Ο δείκτης CAC 40 στο Παρίσι σημειώνει άνοδο 0,62% στις 5.565 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο FTSE MIB ενισχύεται 0,4% στις 21.821 μονάδες.
Ο IBEX 35 στη Μαδρίτη σημειώνει άνοδο 0,75% στις 8.922 μονάδες.
Το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου ανακοίνωσε ότι ομάδα αξιωματούχων που είναι αρμόδιοι για το εμπόριο θα έχουν συνομιλίες με τους Αμερικανούς ομολόγους τους στα μέσα Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για διαπραγματεύσεις στις αρχές Οκτωβρίου, και ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λάβουν μέτρα προκειμένου να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης