Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ron Paul Institute: Ξεχάστε τη Ρωσία, η Fed προσπαθεί να εμπλακεί στις αμερικανικές εκλογές

tags :
Ron Paul Institute: Ξεχάστε τη Ρωσία, η Fed προσπαθεί να εμπλακεί στις αμερικανικές εκλογές
Ron Paul Institute: Η Fed προσπαθεί να εμπλακεί στις αμερικανικές εκλογές
Το Σύνταγμα των ΗΠΑ δεν χορήγησε ποτέ στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση την εξουσία να δημιουργήσει μια κεντρική τράπεζα.
Οι ιδρυτές του κράτους, έχοντας ζήσει από τους ίδιους τους υπερπληθωρισμού, κατανοούσαν ότι η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει στη διάθεσή της ένα τυπογραφείο.
Αλλά από την αρχή της ίδρυσης των ΗΠΑ, η επιθυμία για μια κεντρική τράπεζα ήταν ισχυρή.
Όπως αναφέρει το Ron Paul Institute στην πραγματικότητα, έγιναν δύο προσπάθειες για τη δημιουργία μιας μόνιμης κεντρικής τράπεζας στις ΗΠΑ πριν από τη δημιουργία της Fed.
Ευτυχώς, η λειτουργία First Bank είχε τη δυνατότητα να λήξει το 1811 και ο Πρόεδρος Andrew Jackson έκλεισε τη Δεύτερη Τράπεζα το 1833.
Όμως, δυστυχώς, μια τρίτη απόπειρα ήταν επιτυχής και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα δημιουργήθηκε αντισυνταγματικά από το Κογκρέσο το 1913.
Οι Αμερικανοί ζουν από τότε ένα διεφθαρμένο και ανήθικο νομισματικό σύστημα.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα είναι το τυπογραφείο χρήματος που χρηματοδότησε τη δημιουργία της μεγαλύτερης κυβέρνησης που υπάρχει ποτέ.
Η ατελείωτη ευημερία και οι ατελείωτες στρατιωτικές δαπάνες καθίστανται και οι δύο δυνατές λόγω της εκτύπωσης χρήματος από την  Federal Reserve.
Η Fed μπορεί απλά να τυπώσει τα χρήματα για ό, τι θέλει η αμερικανική κυβέρνηση,  έτσι ώστε όσοι από εμάς επιθυμούν μια συνταγματική και περιορισμένη κυβέρνηση να έχουν λίγα εργαλεία στη διάθεσή μας αναφέρει το Ron Paul Institute.
Παρά την όλη προπαγάνδα που υποστηρίζει την «ανεξαρτησία» της, η Fed ήταν πάντα ένας βαθιά πολιτικός θεσμός.
Επειδή η Fed είναι μονοπώλιο που δημιουργήθηκε από κυβερνήσεις, η λεγόμενη «ανεξαρτησία» της είναι μια απλή μυθοπλασία.
Ωστόσο, το αμερικανικό Κογκρέσο δημιούργησε τη νομοθεσία της Fed και μπορεί επίσης να καταργήσει τη νομοθεσία της Fed.
Την περασμένη εβδομάδα, η πρόσοψη της «ανεξαρτησίας» της Ομοσπονδιακής Τράπεζας αποδόθηκε σε ένα σοβαρό πλήγμα.
Κατά ειρωνικό τρόπο, το πρόσωπο που μεταδίδει στον κόσμο ότι η Fed δεν είναι παρά "ανεξάρτητη" ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Fed της Νέας Υόρκης Bill Dudley.
Ο Dudley έγραψε ότι «η επανεκλογή του Trump αποτελεί απειλή για την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών και την παγκόσμια οικονομία και αν ο στόχος της νομισματικής πολιτικής είναι να επιτύχει το καλύτερο μακροπρόθεσμο οικονομικό αποτέλεσμα, οι αξιωματούχοι της Fed θα πρέπει να εξετάσουν πώς θα επηρεάσουν τις αποφάσεις τους το πολιτικό αποτέλεσμα του 2020».
Το χρονοδιάγραμμα των απειλών του Dudley να χρησιμοποιήσει τη νομισματική πολιτική της Fed για να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να έρθει σε πιο εντυπωσιακό χρόνο. Εξάλλου, για περισσότερα από δύο χρόνια, οι Αμερικανοί βομβαρδίστηκαν με επεξεργασμένες ιστορίες για τους Ρώσους που διεξήγαγαν τις εκλογές μας. Και όμως εδώ είναι ένας αξιωματούχος της Federal Reserve που απειλεί να κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα - αλλά αυτή τη φορά για πραγματικά!
Είτε πρόκειται για τα κύρια μέσα ενημέρωσης, για τη CIA, το FBI, ή τώρα για την Federal Reserve, όλο και περισσότεροι Αμερικανοί ξυπνούν για το γεγονός ότι υπάρχει μια βαθιά κατάσταση στην Αμερική και τα συμφέροντά της δεν έχουν καμία σχέση με την αμερικανική ελευθερία.
Όπως αναφέρει το  Ron Paul Institute η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ πρέπει να ελεγχθεί και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.
Οι ιδρυτές της Αμερικής δεν ήταν τέλειοι.
Ήταν ανθρώπινα όντα εξίσου ικανά για λάθος όπως εμείς.
Αλλά είχαν μια αξιοσημείωτη κατανόηση των ιδεών της ελευθερίας.
Κατάλαβαν ότι η ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει με μια κυβέρνηση που έχει πρόσβαση σε ένα τυπογραφείο.
Τα υγιή χρήματα και η ελευθερία πηγαίνουν χέρι-χέρι.
Αν θέλουμε να απολαύσουμε τις ευλογίες της Ελευθερίας, πρέπει να ελέγξουμε και στη συνέχεια να τερματίσουμε την Federal Reserve!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης