Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η LG παρουσιάζει τη διευρυμένη σειρά UltraGear IPS gaming monitors με 1 ms χρόνο απόκρισης στην IFA 2019

tags :
Η LG παρουσιάζει τη διευρυμένη σειρά UltraGear IPS gaming monitors με 1 ms χρόνο απόκρισης στην IFA 2019
Η LG παρουσιάζει τη διευρυμένη σειρά UltraGear IPS gaming monitors με 1 ms χρόνο απόκρισης στην IFA 2019
Στην IFA 2019, οι Ευρωπαίοι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη διευρυμένη σειρά UltraGear™ NVIDIA® G-SYNC® gaming monitors της LG Electronics (LG) με 1 ms χρόνο απόκρισης, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για απαιτητικούς gamers.
Η πρόσφατη προσθήκη στην κορυφαία σειρά των υπερσύγχρονων gaming IPS οθονών θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Βερολίνο από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμη το τέταρτο τρίμηνο σε βασικές αγορές της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.
Όλες οι UltraGear οθόνες της LG έχουν βελτιστοποιηθεί για να προσφέρουν μια συναρπαστική gaming εμπειρία με μοναδική ποιότητα εικόνας και εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης.
Η πιο πρόσφατη UltraGear IPS Grey-to-Grey (GTG) οθόνη με 1 ms χρόνο απόκρισης (μοντέλο 27GN750) διαθέτει ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης (240Hz), που είναι απαραίτητος για νίκη στα νέα παιχνίδια που έχουν ακόμα γρηγορότερο ρυθμό.
Το συγκεκριμένο 27 ιντσών monitor εντυπωσιάζει με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας.
Οι προηγμένες IPS οθόνες της LG διακρίνονται για την απόδοση ρεαλιστικών Full HD εικόνων με πλούσια, φυσικά χρώματα και σταθερή αντίθεση σε ευρεία γωνία θέασης.
Με την υποστήριξη του HDR10 και ομαλή κίνηση χωρίς αλλοιώσεις ή τρεμόπαιγμα, χάρη στη συμβατότητα με το NVIDIA G-SYNC  και το Adaptive-Sync, η συγκεκριμένη οθόνη συνδυάζει απόλυτα την υψηλή απόδοση και την προσιτή τιμή για τους απαιτητικούς gamers.  
Παράλληλα, η οθόνη 27GN750 της LG αποτελεί ένα συνδυασμό των μοντέλων 38GL950G και 27GL850, που ενσωματώνουν Nano IPS τεχνολογία για να παρέχουν ακριβή αναπαραγωγή χρώματος και ευρεία χρωματική κλίμακα που καλύπτει το 98% του χρωματικού φάσματος DCI-P3.
Με υψηλής ανάλυσης και χωρίς τρεμόπαιγμα εικόνα, καθώς και εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης με ρυθμό ανανέωσης 144Hz (overclockable στα 175Hz στο μοντέλο 38GL950G), οι UltraGear Nano IPS οθόνες παρέχουν υψηλή απόδοση και ενσωματώνουν  χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους gamers να ζήσουν την απόλυτη δράση.
Το μοντέλο 27GL850 είναι συμβατό με το NVIDIA G-SYNC και υποστηρίζει το HDR10, ενώ το μοντέλο 38GL950G υποστηρίζει τους επεξεργαστές NVIDIA G-SYNC και VESA DisplayHDR™ 400 και διαθέτει πιστοποίηση NVIDIA.  
Επιπλέον, και οι τρεις UltraGear™ οθόνες περιλαμβάνουν ειδικές ρυθμίσεις, όπως τη λειτουργία Dynamic Action Sync, τη Black Stabilizer και τη Crosshair, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την ακρίβεια των FPS παιχνιδιών.
Από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες της IFA θα μπορούν να δουν από κοντά τις απίστευτα γρήγορες οθόνες της LG στην αίθουσα 18 του Messe Berlin, ενώ μπορούν να ενημερωθούν για τις ενέργειες της LG στην IFA στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #LGIFA2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης