Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Housemarket: Εγκρίθηκε το σχέδιο διάσπασης του ομίλου με απόσχιση του κλάδου ακινήτων

tags :
Housemarket: Εγκρίθηκε το σχέδιο διάσπασης του ομίλου με απόσχιση του κλάδου ακινήτων
Housemarket: Εγκρίθηκε το σχέδιο διάσπασης του ομίλου
Η  ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία  «HOUSEMARKET  ΑΝΩΝΥΜΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΕΜΠΟΡΙΑΣ  ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ  ΧΡΗΣΕΩΣ, ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ  ΕΣΤΙΑΣΗΣ»  (εφεξής η «Εταιρεία»  ή η «Διασπώμενη») γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 30.08.2019 το Διοικητικό της Συμβούλιο ενέκρινε το Σχέδιο Διάσπασης δι’ απόσχισης του κλάδου ακινήτων και εισφορά αυτού στη συνιστώμενη «TRADE ESTATES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» (εφεξής η «Επωφελούμενη») σύμφωνα με τις  διατάξεις  του  ν.  4601/2019  με  παράλληλη  εφαρμογή  των  διατάξεων  του  ν.  2166/1993  σε συνδυασμό με αυτές του ν. 2778/1999.
Ειδικότερα, η διάσπαση θα αφορά την απόσχιση του κλάδου ακινήτων της Διασπώμενης και στον οποίο περιλαμβάνονται τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού ως αυτά εμφανίζονται στη λογιστική κατάσταση απόσχισης της 31ης Μαΐου 2019.
Η ολοκλήρωση της διάσπασης τελεί υπό την αίρεση της κατά Νόμο απαιτούμενης εγκρίσεως της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Διασπώμενης καθώς και της λήψης όλων των αναγκαίων εγκρίσεων από τις αρμόδιες Αρχές.
Σημειώνεται ότι το Σχέδιο Διάσπασης έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διασπώμενης.

www.bankingnew.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης