Μητσοτάκης για μείωση ΕΝΦΙΑ: Το εξαγγείλαμε για το 2020, το νομοθετήσαμε το 2019

Μητσοτάκης για μείωση ΕΝΦΙΑ: Το εξαγγείλαμε για το 2020, το νομοθετήσαμε το 2019
«Η μείωση των φορολογικών βαρών των πολιτών είναι κεντρική δέσμευση για την Κυβέρνησή μας», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
«Σήμερα 4 εκατ. πολίτες μπορούν να δουν τη μείωση του ΕΝΦΙΑ στα εκκαθαριστικά τους», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο twitter, σημειώνοντας ότι  αποτελεί κεντρική κυβερνητική δέσμευση η μείωση των φορολογικών βαρών των πολιτών.
Ο κ. Μητσοτάκης, αναρτώντας και σχετική εικόνα με τις μειώσεις του ΕΝΦΙΑ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, έγραψε χαρακτηριστικά «το εξαγγείλαμε για το 2020.
Το νομοθετήσαμε φέτος.
Και σήμερα 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας μπορούν να δουν τη μείωση του ΕΝΦΙΑ στα εκκαθαριστικά τους».
«Η μείωση των φορολογικών βαρών των πολιτών είναι κεντρική δέσμευση για την Κυβέρνησή μας.
Την υλοποιούμε χωρίς καμία καθυστέρηση», προσθέτει  ο πρωθυπουργός.
Image

Κόντρα κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ

 «Οι κραυγές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρουν κανέναν», τονίζουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ και στον εκπρόσωπο τύπου του , Α. Χαρίτση, ο οποίος δήλωσε νωρίτερα το Σάββατο 31/8 ότι η μείωση του ΕΝΦΙΑ είχε ψηφιστεί στα τέλη του 2018 από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
«Όλοι οι πολίτες είδαν στους λογαριασμούς τους μείωση του ΕΝΦΙΑ.
Οι κραυγές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Περαστικά!», σχολίασαν κυβερνητικές πηγές απαντώντας για τον ΕΝΦΙΑ.
Σημειώνεται ότι προηγήθηκε η δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Χαρίτση, ο οποίος ανέφερε πως «ο κ. Μητσοτάκης θριαμβολογεί σήμερα για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που την είχε ψηφίσει ήδη από τα τέλη του 2018».
Ο κ. Χαρίτσης μεταξύ άλλων υπενθύμισε ότι «τότε η ΝΔ  χαρακτήριζε την πρωτοβουλία της κυβέρνησης "παροχολογία" και "δημοσιονομικό εκτροχιασμό"», προσθέτοντας  ότι  «η μόνη σπουδή του κ. Μητσοτάκη ήταν να προβλέψει μείωση του ΕΝΦΙΑ για τις μεγάλες ιδιοκτησίες, ακόμα και άνω του 1 εκατ. ευρώ».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS