Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Ευρωκλινική Παίδων υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με υγεία

tags :
Η Ευρωκλινική Παίδων υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με υγεία
Ολοκληρωμένα πακέτα προσχολικού ελέγχου για όλους τους μαθητές
Η Ευρωκλινική Παίδων υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με εξειδικευμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου υγείας για όλους τους μαθητές.
Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, η Ευρωκλινική Παίδων αφουγκράζεται τις ανάγκες των σύγχρονων γονέων και δημιουργεί τις σωστές προϋποθέσεις για φροντίδα και πρόληψη, παρέχοντας πακέτα εξετάσεων για παιδιά σε προνομιακές τιμές, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένα πακέτα ιατρικών εξετάσεων δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να επιλέξουν και να προγραμματίσουν εγκαίρως το παιδιατρικό checkup που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών τους για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την εγγραφή τους σε αθλητικές δραστηριότητες:
- Εξέταση από ΩΡΛ ή Οφθαλμίατρο ή Δερματολόγο
- Εξέταση από ΩΡΛ & Ακοολογικό διάγραμμα
- Mini Check up αίματος
- Καρδιολογική εξέταση, Triplex καρδιάς, ΗΚΓ & Οφθαλμολογική εξέταση
- Έλεγχο Παιδικής Παχυσαρκίας
- Εκτίμηση μαθησιακών δυσκολιών
Όλα τα πακέτα εξετάσεων βρίσκονται αναλυτικά και στην ιστοσελίδα της Ευρωκλινικής, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να κλείσουν το ραντεβού τους online.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα 210 6416800-801 και θα προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης