Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η LG κάνει τη σύνδεση των έξυπνων οικιακών συσκευών ακόμη πιο εύκολη με τη νέα εφαρμογή που αξιοποιεί φωνητικές εντολές

tags :
Η LG κάνει τη σύνδεση των έξυπνων οικιακών συσκευών ακόμη πιο εύκολη με τη νέα εφαρμογή που αξιοποιεί φωνητικές εντολές
Η αναγνώριση φωνής στη νέα εφαρμογή ThinQ™ δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης των LG προϊόντων χρησιμοποιώντας φυσική φωνή
Η LG Electronics (LG) φέρνει τη φωνητική αναγνώριση στους χρήστες μέσω της εφαρμογής ThinQ™ (πρώην SmartThinQ™), παρέχοντάς τους μέγιστη ευκολία σύνδεσης με τις LG ThinQ™ συσκευές οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.
Η πρώτη εφαρμογή έξυπνης διαχείρισης οικιακών συσκευών με υποστήριξη της αγγλικής γλώσσας χρησιμοποιεί την τεχνολογία φωνητικής αναγνώρισης του Google Assistant για τη διαχείριση όλων των LG συσκευών που διαθέτουν Wi-Fi, συμπεριλαμβανομένων πλυντηρίων ρούχων, στεγνωτηρίων, ψυγείων, φούρνων, πλυντηρίων πιάτων, ηλεκτρικών σκουπών, κλιματιστικών, ιονιστών, κ.ά.  
Οι χρήστες θα απολαύσουν την απίστευτη ευκολία ελέγχου και διαχείρισης των συσκευών τους μέσω φωνητικών εντολών της εφαρμογής ThinQ. Για την απόλυτη άνεση στο σπίτι, η εφαρμογή παρέχει ενημερώσεις κατάστασης σε πραγματικό χρόνο για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές της LG με μία μόνο εντολή. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν προφορικά από την εφαρμογή ThinQ να ελέγξουν από το γραφείο τους τον χρόνο που απομένει στον κύκλο πλύσης ή να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του κλιματιστικού καθώς επιστρέφουν στο σπίτι, χωρίς να πρέπει να σταματήσουν ό,τι κάνουν για να δουν το τηλέφωνό τους.
Η εφαρμογή ThinQ παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες των προϊόντων και ενημερώνει τον χρήστη αναφορικά με τη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις όπως «πώς λειτουργεί το σύστημα αυτόματου καθαρισμού του αέρα» ή «τι υποδηλώνει το κίτρινο φως στο ψυγείο» και να λάβουν μια άμεση απάντηση μέσω της εφαρμογής. Η εφαρμογή ThinQ μπορεί να δίνει απαντήσεις για τις περισσότερες από τις συνήθεις ερωτήσεις που σχετίζονται με τη χρήση του προϊόντος και μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια σύνοψη της πιο πρόσφατης δραστηριότητας και να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για τη διαβίωση στο σπίτι.
«Η δημιουργία μιας έξυπνης οικιακής εμπειρίας που συμβάλλει σε μια πιο άνετη καθημερινότητα των καταναλωτών αποτελεί την κινητήρια δύναμή μας καθημερινά» δήλωσε η Alice Ryu, επικεφαλής της LG Home Appliance & Air Solution Company’s smart home business. Παράλληλα, συμπλήρωσε  ότι: «με τη δυνατότητα φωνητικών εντολών μέσω της εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα, δημιουργήσαμε το απόλυτα έξυπνο οικιακό οικοσύστημα με προτεραιότητα την ευκολία».
Η ενισχυμένη εφαρμογή ThinQ θα είναι διαθέσιμη αυτόν το μήνα στην Κορέα, έπειτα στη Βόρεια Αμερική μέσα στο τέταρτο τρίμηνο και στις βασικές αγορές της Ευρώπης το επόμενο έτος. Οι επισκέπτες της IFA 2019 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ολοκληρωμένη σειρά έξυπνων οικιακών λύσεων της LG από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα 18 του Messe Berlin, ενώ μπορούν να ενημερωθούν για τις ενέργειες της LG στην IFA στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #LGIFA2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης