Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Coral: Νέο Δ.Σ. εξέλεξε η Τακτική Γ.Σ. - Πρόεδρος ο Γ. Βαρδινογιάννης

tags :
Coral: Νέο Δ.Σ. εξέλεξε η Τακτική Γ.Σ. - Πρόεδρος ο Γ. Βαρδινογιάννης
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Coral
Στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου προέβη η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Coral, που πραγματοποιήθηκε την 28η Ιουνίου 2019, όπως ανακοίνωσε σήμερα (27/8/2019) η εισηγμένη.
Ειδικότερα, η «Coral Ανώνυμος Εταιρεία Πετρελαιοειδών και Χημικών Προϊόντων», με ΑΦΜ 094472979/ ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών και ΑΡ.Γ.Ε.Μ.Η. 122222201000 ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την 28η Ιουνίου 2019 στις 14.00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, Ηρώδου Αττικού 12α και παρέστη ο μοναδικός μέτοχος που εκπροσωπεί το 100,00% του μετοχικού κεφαλαίου.
Ενεκρίθησαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
ΘEMA 1ο: Εγκρίθηκε η Έκθεση του Δ.Σ. και των οικονομικών καταστάσεων (ατομικών και ενοποιημένων) που έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ) για τη χρήση που έληξε την 31 Δεκεμβρίου 2018.
ΘΕΜΑ 2ο: Ενεκρίθη η συνολική διαχείριση του Δ.Σ. και απηλλάγησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. και οι Ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την παραπάνω εταιρική χρήση.
ΘΕΜΑ 3o: Εξελέγη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2019 και ορίστηκε η αμοιβή της.
ΘΕΜΑ 4o : Εγκρίθηκαν οι αμοιβές των μελών του Δ.Σ.
ΘΕΜΑ 5ο: Εγκρίθηκε η διάθεση αποτελεσμάτων χρήσης 2018.
ΘΕΜΑ 6ο: Εξελέγη νέο Διοικητικού Συμβουλίου τα μέλη του οποίου είναι: Βαρδινογιάννης Ιωάννης του Βαρδή και της Μαριάνας, Θωμαΐδης Γεώργιος του Κων/νου και της Αικατερίνης, Χατζόπουλος Γεώργιος του Νικολάου και της Σταματίας, Κοσμαδάκης Ιωάννης του Νικολάου και της Αργυρούλας, Tζαννετάκης Πέτρος του Τζανήμπεη και της Μαρίας, Γκιόκας Νικόλαος του Αντωνίου και της Καλλιόπης, Τσαλαμανδρής Νικόλαος του Παναγιώτη και της Νικολέτας, Θανόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου και της Ιφιγένειας, Πρωτοψάλτης Γεώργιος του Δημητρίου και της Δάφνης και Δικαίος Νικόλαος του Γεωργίου και της Ρόζης.
ΘΕΜΑ 7ο: Ορίστηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. οι κ.κ. Θανόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου και της Ιφιγένειας και Τσαλαμανδρής Νικόλαος του Παναγιώτη και της Νικολέτας.
ΘΕΜΑ 8ο: Ανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή Ελέγχου (άρθρο 44 του Ν. 4449/2017) της Εταιρείας ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ- Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ: Θανόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου και της Ιφιγένειας, ΜΕΛΟΣ- Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ: Τσαλαμανδρής Νικόλαος του Παναγιώτη και της Νικολέτας, ΜΕΛΟΣ- Μη εκτελεστικό Μέλος ΔΣ: Πρωτοψάλτης Γεώργιος του Δημητρίου και της Δάφνης. Ως αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ελέγχου ορίστηκε ο κ. Γκιόκας Νικόλαος του Αντωνίου και της Καλλιόπης.
Σε συνέχεια της ανωτέρω Γενικής Συνέλευσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας το οποίο εξελέγη από αυτήν συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την 28η Ιουνίου 2019 και ώρα 15.00 μ.μ. στα γραφεία της στο Μαρούσι Αττικής, οδός Ηρώδου Αττικού αριθ. 12α και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ- Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ: Βαρδινογιάννης Ιωάννης του Βαρδή και της Μαριάνας
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ- Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ: Θωμαΐδης Γεώργιος του Κων/νου και της Αικατερίνης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της Εταιρείας- Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ: Χατζόπουλος Γεώργιος του Νικολάου και της Σταματίας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ- Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ: Δικαίος Νικόλαος του Γεωργίου και της Ρόζης
ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΔΣ: Κοσμαδάκης Ιωάννης του Νικολάου και της Αργυρούλας
ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΔΣ: Tζανετάκης Πέτρος του Τζανήμπεη και της Μαρίας
ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΔΣ: Γκιόκας Νικόλαος του Αντωνίου και της Καλλιόπης
ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΔΣ: Πρωτοψάλτης Γεώργιος του Δημητρίου και της Δάφνης
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΔΣ: Θανόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου και της Ιφιγένειας
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΔΣ: Τσαλαμανδρής Νικόλαος του Παναγιώτη και της Νικολέτας

Αγορά 25 ομολογιών από την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος

Περαιτέρω, η CORAL AE, σύμφωνα με τους Ν. 3556/2007 και 3606/2007, ανακοινώνει ότι η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε. την ενημέρωσε ότι στις 26/08/2019 προέβη σε αγορά 25 ομολογιών εκδόσεως CORAL ΑΕ συνολικής αξίας ΕΥΡΩ 25.537,50.
Η γνωστοποίηση εκ μέρους της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ προς την Εταιρία και ακολούθως η ανακοίνωση της Εταιρίας προς τις αρχές της Κεφαλαιαγοράς, γίνεται επειδή ο κ. Πέτρος Τζαννετάκης είναι μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., ενώ κατέχει τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της CORAL AE.
Ο κ. Πέτρος Τζαννετάκης είναι πρόσωπο υπόχρεο να γνωστοποιεί τις χρηματιστηριακές συναλλαγές του με αντικείμενο ομολογίες εκδόσεως CORAL AE (άρθρο 19 του Κανονισμού ΕΕ 596/2014).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης