Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Μέσα από ένα ανοιχτό συνέδριο θα σκιαγραφήσουμε την ταυτότητα της σύγχρονης Αριστεράς

tags :
Σκουρλέτης: Μέσα από ένα ανοιχτό συνέδριο θα σκιαγραφήσουμε την ταυτότητα της σύγχρονης Αριστεράς
"Δεν έχουμε ανάγκη μόνο από οπαδούς, παρακολουθητές, αλλά από κάτι πολύ περισσότερο", τονίζει ο Π.Σκουρλέτης
«Μέσα από ένα μαζικό και ανοικτό συνέδριο, θα πρέπει να σκιαγραφήσουμε την ταυτότητα της σύγχρονης Αριστεράς», τονίζει σε συνέντευξή του στην «Αυγή» ο γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
Ο ίδιος, κάνοντας αναφορά στο κόμμα, υπογραμμίζει ότι «δεν έχουμε ανάγκη μόνο από οπαδούς, παρακολουθητές, αλλά από κάτι πολύ περισσότερο.
Για μας, η έννοια της ενεργού συμμετοχής στην πολιτική εμπεριέχει την ανθρώπινη επαφή, τη συλλογικότητα και τις δημοκρατικές αξίες».
Ακόμη, ο κ. Σκουρλέτης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα, αναφέρει ότι «με τον Αλέξη Τσίπρα πορευόμαστε μαζί σχεδόν από τις πρώτες μέρες που ανέβαλε πρόεδρος έχοντας κατακτήσει μια ειλικρινή συντροφική σχέση» και «το θέμα δεν είναι μόνο προσωπικό, αλλά νομίζω πως απέναντι σε τέτοιες πρακτικές πρέπει να αντιτάξουμε τον ανοικτό συντροφικό διάλογο».
Τέλος, ο γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχοντας διαμορφώσει πλέον ένα ακραία νεοφιλελεύθερο και αντικοινωνικό στίγμα, χαρακτηρίζεται από υπερσυγκεντρωτισμό στη δομή της».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης