Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ απορρίπτει την "οδηγία" Trump προς τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Κίνα

tags :
Το Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ απορρίπτει την
"Μολονότι συμμεριζόμαστε την απογοήτευση του προέδρου πιστεύουμε ότι η συνεχιζόμενη, εποικοδομητική δέσμευσή μας είναι ο σωστός τρόπος για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός", δηλώνει ο αντιπρόεδρος Myron Brilliard.
Το Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ απέρριψε την "εντολή" του Trump προς τις αμερικανικές εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στην Κϊνα να αρχίσουν να ψάχνουν αμέσως για εναλλακτικές λύσεις παραγωγής, εν μέσω μιας συνεδρίασης στη Wall Street όπου καταγράφει ήδη απώλειες οι οποίες ενισχύονται από την έναρξη της συνεδρίασης, καθώς οι επενδυτές να φοβούνται μια κλιμάκωση του εμπορικού πολέμου.
"Μολονότι συμμεριζόμαστε την απογοήτευση του προέδρου (σ.σ. για τους νέους δασμούς που ανακοίνωσε το Πεκίνο), πιστεύουμε ότι η συνεχιζόμενη, εποικοδομητική δέσμευσή μας είναι ο σωστός τρόπος για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός", ανέφερε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής των διεθνών υποθέσεων του Επιμελητηρίου, Myron Brilliard, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
"Ο χρόνος είναι καθοριστικής σημασίας.
Δεν θέλουμε να δούμε περαιτέρω επιδείνωση στις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας", πρόσθεσε, καλώντας και τις δύο πλευρές να καταλήξουν σύντομα σε μια εμπορική συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης