Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μιχαηλίδου: Εξετάζεται η διεύρυνση του επιδόματος των 2.000 ευρώ για κάποιες κοινωνικές ομάδες

tags :
Μιχαηλίδου: Εξετάζεται η διεύρυνση του επιδόματος των 2.000 ευρώ για κάποιες κοινωνικές ομάδες
H υφυπουργός Πρόνοιας απέκλεισε το ενδεχόμενο οι οικογένειες με πολύ μεγάλα εισοδήματα να λάβουν το επίδομα των 2.000 ευρώ
Ανοιχτό άφησε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, το ενδεχόμενο διεύρυνσης -για κάποιες κοινωνικές ομάδες που θα το έχουν ανάγκη- του επιδόματος των 2.000 ευρώ για κάθε γέννα.
Όπως δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα», το υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων έχει το προνοιακό κομμάτι όπου έχουμε το επιδοματικό κομμάτι, δηλαδή πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Εκεί είναι ο κεντρικός σχεδιασμός στηρίζεται επί το πλείστον στην ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας, το δημογραφικό ζήτημα είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν πρέπει να αφορά πλέον κόμματα και ιδεολογίες είναι ένα ζήτημα εθνικής επιβίωσης.
Στο επίδομα των 2.000 ευρώ για κάθε γέννα, που θα ξεκινά από 1/ 1/ 2020 αναφέρθηκε κ. Μιχαηλίδου, για το οποίο άφησε ανέφερε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο διεύρυνσης του επιδόματος για κάποιες ομάδες.
«Το κοιτάζουμε, σε ποιους θα διευρυνθεί, αν διευρυνθεί», ενώ τόνισε πως σίγουρα για πολύ μεγάλα εισοδήματα, δεν θα δοθεί.

www.bankingnwes.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης