Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούρου: Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εικόνα για τις ζημιές των ραδιοφωνικών σταθμών στον Υμηττό

tags :
Δούρου: Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εικόνα για τις ζημιές των ραδιοφωνικών σταθμών στον Υμηττό
Η απερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αναφέρθηκε στις ζημιές που υπέστησαν ραδιοφωνικοί σταθμοί στον Υμηττό
Στη διαδικασία καταγραφής των ζημιών που υπέστησαν ραδιοφωνικοί σταθμοί, από την πυρκαγιά της 12ης Αυγούστου στον Υμηττό, αναφέρθηκε η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
«Έχουν ενημερωθεί το σύνολο των τεχνικών των κεραιών και των σταθμών που έχουν υποστεί ζημιές και έτσι ήδη από χθες έχουν ξεκινήσει τα σχετικά αιτήματα.
Εάν όλα λειτουργήσουν όπως έχουμε λειτουργήσει έως τα τώρα και έχουμε και θετική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής, τον κ. Κωστάκη, νομίζω ότι θα έχουμε την εικόνα των ζημιών μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Από εκεί και πέρα φεύγει από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και από την Περιφέρεια και αναμένεται η σχετική διαδικασία που πρέπει να εκκινήσει το αρμόδιο υπουργείο.
Με δεδομένο το γεγονός ότι τόσο μέρος της διοίκησης αλλά έχουμε προβεί και σε ανάκληση αδειών, όλα αυτά από μέρους της Περιφέρειας κατά την παράδοση παραλαβή στον νέο Περιφερειάρχη, στον κ. Πατούλη, θα έχουν υλοποιηθεί» δήλωσε στον Real FM.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης