Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Προ των πυλών η κατάρρευση στη Wall Street - Έρχεται Αρμαγεδών στις αγορές

tags :
Phoenix Capital: Προ των πυλών η κατάρρευση στη Wall Street - Έρχεται Αρμαγεδών στις αγορές
Μια κατάρρευση των κινεζικών αγορών θα οδηγήσει σε κατάρρευση και τις αμερικανικές, επισημαίνει η αμερικανική επενδυτική εταιρία
Ο δείκτης S&P 500 επανήλθε από τις απώλειες που σημείωσαν την περασμένη εβδομάδα (κόκκινο ορθογώνιο) και τώρα βρίσκονται σε φάση συσσώρευσης τους πριν την επόμενη κίνηση, διαπιστώνει η εταιρία παροχής επενδυτικών υπηρεσιών Phoenix Capital.
 


Σύμφωνα με το ανοδικό momentum που κινείται ο δείκτης S&P 500, υποδηλώνει ότι θα υπάρξει ανοδική κίνηση, προς το επίπεδο των 2.800 ως 3.000 μονάδων (μπλε ορθογώνιο).
 


Μετά, έρχεται η μεγάλη πτώση… όχι επειδή οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αλλά επειδή η Κίνα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Εν κατακλείδι, η αμερικανική οικονομία μπορεί να αντέξει, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να εκραγεί η οικονομία της Κίνας χωρίς να βλάψει τα χρηματιστήρια των ΗΠΑ σοβαρά.
Οι τιμές του χαλκού και τα κινεζικά χρηματιστήρια αποτυπώνουν χωρίς ουδεμία αμφιβολία, την αλήθεια και το γεγονός πως η Wall Street κινείται σε μια εικονική πραγματικότητα... η Phoenix Capital.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/GPC812192.png?itok=DMg4rogM

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης