Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις η λειτουργία του συστήματος 112

Μητσοτάκης: Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις η λειτουργία του συστήματος 112
Για να μπορεί η πολιτεία να ενημερώνει τους πολίτες για έκτακτες και επικίνδυνες καταστάσεις όταν αυτές είναι προβλέψιμες
Για την άμεση και χωρίς καθυστερήσεις της λειτουργίας του συστήματος 112 έκανε σήμερα (10/8) λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο twitter.
«Όπως είχαμε ανακοινώσει και χωρίς καθυστερήσεις, κάναμε αυτό που οφείλαμε. Μέσα σε ένα μήνα θέσαμε σε λειτουργία την ενδιάμεση λύση για το σύστημα 112. Για να μπορεί η πολιτεία να ενημερώνει τους πολίτες για έκτακτες και επικίνδυνες καταστάσεις όταν αυτές είναι προβλέψιμες» έγραψε χαρακτηριστικά.
Image

Η Πολιτική Προστασία, έχει θέσει πλέον σε λειτουργία τα δύο κέντρα του 112, καθώς ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση όσων τα στελεχώνουν και πλέον θα μπορούν να στέλνονται μηνύματα στα κινητά όλων των πολιτών, σε ολόκληρη τη χώρα, 24 ώρες το 24ωρο για επτά μέρες την εβδομάδα.
Μέχρι το τέλος του χρόνου που έχει οριστεί χρονοδιάγραμμα για την τελική λειτουργία του 112, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης λύσης θα στέλνονται μηνύματα και CBS και SMS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης