Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πόρτο Χέλι: Γάλλος επιχειρηματίας ο χειριστής του ταχύπλοου - Τι ισχυρίστηκε - Αδέλφια οι δυο νεκροί και η γυναίκα τραυματίας

Πόρτο Χέλι: Γάλλος επιχειρηματίας ο χειριστής του ταχύπλοου - Τι ισχυρίστηκε - Αδέλφια οι δυο νεκροί και η γυναίκα τραυματίας
Η 60χρονη γυναίκα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Σάββας
(upd)Σε αιματοληψία για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ, υποβλήθηκε ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε το βράδυ της Παρασκευής 9/8, με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, προκαλώντας τον θάνατο δύο ανδρών και τον σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας.
Ο 44χρονος είναι Γάλλος επιχειρηματίας και παρουσιάστηκε νωρίτερα το Σάββατο 10/8 αυτοβούλως με τον δικηγόρο του στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι.
O χειριστής του ταχύπλοου, μέσω του συνηγόρου του, ανέφερε ότι δεν τράπηκε σε φυγή, αλλά αντιθέτως αρχικά βοήθησε για να εντοπιστεί η μία σορός και μάλιστα, στη θάλασσα έπεσε  πολλές φορές για να βρει και τους άλλους ανθρώπους.
Ωστόσο, ο ίδιος, όπως ανέφερε μέσω του συνηγόρου του, τραυματίστηκε και όταν έφθασαν στην ακτή πήγε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια επικοινώνησε με τον δικηγόρο του.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 44χρονος δίνει κατάθεση εκ νέου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Ναυπλίου.
Υπενθυμίζεται ότι το ταχύπλοο σκάφος συγκρούστηκε το βράδυ της Παρασκευής 9/8 με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας.
Το μικρό αλιευτικό βυθίστηκε , ενώ έχασαν τη ζωή τους δύο άνδρες , 60 και 70 ετών αντίστοιχα,  και τραυματίστηκε σοβαρά μία 60χρονη γυναίκα.
Όπως έγινε γνωστό ήταν τρία αδέλφια που είχαν μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή  , σύμφωνα με πληροφορίες, για ψάρεμα.
Η 60χρονη γυναίκα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ.Σάββας.
Στο μεταξύ, 10 Γάλλοι τουρίστες, που επέβαιναν στο ταχύπλοο σκάφος είναι καλά στην υγεία τους και στο πλαίσιο της προανάκρισης παραμένουν στο λιμεναρχείο., ενώ στο σημείο που έγινε το περιστατικό συνεχίζονται με τη βοήθεια σόναρ και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών, οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου.
Τα αίτια της σύγκρουσης των δύο σκαφών δεν έχουν ακόμα διευκρινισθεί.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης