Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό – Στο επίκεντρο OTE και Coca Cola λόγω ανακοίνωσης αποτελεσμάτων

tags :
ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό – Στο επίκεντρο OTE και Coca Cola λόγω ανακοίνωσης αποτελεσμάτων
Χωρίς εκπλήξεις η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI – Παραμένουν 8 εισηγμένες στον MSCI Greece Standard 
Η πορεία των διεθνών αγορών θα συνεχίζει να δίνει κατεύθυνση στο ελληνικό χρηματιστήριο υποστηρίζουν οι αναλυτές στα πρωινά τους σχόλια.
Το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί και στις μετοχές των ΟΤΕ και Coca Cola, καθώς οι δύο εταιρείες δημοσιεύουν αποτελέσματα πριν το άνοιγμα για το δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.
Με τη Wall Street χθες να ανοίγει με μεγάλες απώλειες και να επηρεάζει το ΧΑ, το κλείσιμό της σε οριακά χαμηλότερα επίπεδα δίνει ελπίδες για αντίδραση της αγοράς.
Σημειώνεται πως δεν περιελάμβανε κάποια έκπληξη για τις ελληνικές μετοχές η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI που θα μπορούσε να δώσει κάποια ώθηση σήμερα.
Σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές της Ικτίνος που προέκυψαν από το πρόσφατο split της μετοχής, το δικαίωμα της Unibios για τη συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου παύει να διαπραγματεύεται και η Trastor ανακοίνωσε πως καλύφθηκε πλήρως η αύξηση κεφαλαίου της.

Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να δοκιμάσει υψηλότερα επίπεδα λόγω του πιο υποστηρικτικού κλίματος στο εξωτερικό

Euroxx
Περιμένουμε οι διεθνείς αγορές να συνεχίζουν να δίνουν τον τόνο στην ελληνική αγορά με το ενδιαφέρον να εστιάζεται επίσης και στα εταιρικά αποτελέσματα του ΟΤΕ και της Coca Cola για το δεύτερο τρίμηνο.

Beta
Λόγω της φτωχής εγχώριας ειδησεογραφίας η ψυχολογία στις διεθνείς αγορές και οι συνεχιζόμενες ανησυχίες για τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας θα επηρεάσουν τη συνεδρίαση του ΧΑ.
Ωστόσο μετά από 7 πτωτικές συνεδριάσεις περιμένουμε μία τεχνική αντίδραση.
Η αγορά θα προσπαθήσει να αποτυπώσει τα αποτελέσματα των ΟΤΕ και Coca Cola που δημοσιεύουν πριν το άνοιγμα.
Η αναθεώρηση των δεικτών MSCI δεν άλλαξε την εικόνα.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης