Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Trump θέλει να ενισχύσει τους ελέγχους για την αγορά όπλων

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Trump θέλει να ενισχύσει τους ελέγχους για την αγορά όπλων
Ο Donald Trump θέλει να ενισχύσει τους ελέγχους για την αγορά όπλων
Την επιθυμία του να ενισχύσει τους ελέγχους για την αγορά όπλων, όσον αφορά το υπόβαθρο των υποψήφιων αγοραστών, εξέφρασε ο πρόεδρος Donald Trump, στον απόηχο των δύο ένοπλων επιθέσεων που συγκλόνισαν προσφάτως τις ΗΠΑ.
Ο Ρεπουμπλικάνος έκανε τις δηλώσεις αυτές από τον Λευκό Οίκο, λίγο προτού αναχωρήσει για το Ντέιτον του Οχάιο και το Ελ Πάσο του Τέξας, όπου εκτυλίχθηκαν οι αιματηρές επιθέσεις του Σαββατοκύριακου με τους 31 νεκρούς.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος απέρριψε την κριτική που διατυπώνεται σε βάρος του ότι η ρητορική του συνέβαλε στην αναζωπύρωση του διχασμού και της βίας.
Οι πρόσφατες επιθέσεις "δεν έχουν καμία σχέση με τον πρόεδρο Trump" σημείωσε ο μεγιστάνας, υποστηρίζοντας ότι όσοι τον κατηγορούν ότι τροφοδοτεί το φυλετικό μίσος στη χώρα του το κάνουν για πολιτικούς σκοπούς.
"Πρόκειται για ανθρώπους που επιδιώκουν να επωφεληθούν πολιτικά" ασκώντας κριτική, τόνισε αναφερόμενος στους επικριτές του.
Όπως υπογράμμισε, δεν υπάρχει πολιτική διάθεση για την απαγόρευση των αυτόματων τουφεκιών, κάτι που θα ήθελαν πολλοί Δημοκρατικοί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης