Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Πιθανότητες τεχνικής αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές – Τα βλέμματα στον MSCI

tags :
ΧΑ: Πιθανότητες τεχνικής αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές – Τα βλέμματα στον MSCI
Εταιρικά αποτελέσματα και αναδιάρθρωση ΜSCI θα τραβήξουν τα βλέμματα των επενδυτών – Πιθανή μία αντίδραση μετά από 4 πτωτικές 
Ελπίδες ανάκαμψης έστω και για τεχνικούς λόγους εντοπίζουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση μετά και τη σημαντική υποχώρηση της αγοράς στις τελευταίες συνεδριάσεις.
Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη βραδινή ανακοίνωση του οίκου MSCI για την τριμηνιαία αναθεώρηση των δεικτών αλλά και στα εταιρικά αποτελέσματα.
Σημειώνεται πως στον δείκτη MSCI Greece Standard συμμετέχουν 8 μετοχές και συγκεκριμένα οι: Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Jumbo, Τιτάν και Motor Oil.
Πριν από λίγο δημοσίευσε πολύ καλά αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου 2019 η Frigoglass και αύριο πριν το άνοιγμα δημοσιεύουν ΟΤΕ και Coca Cola.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής ενόψει της ανακοίνωσης του MSCI.

Eurobank
Περιμένουμε μία αντίδραση σήμερα, ανάλογη με τις προσδοκίες για τις ευρωπαϊκές αγορές και το θετικό κλίμα στη συνεδρίαση της Wall Street

Beta

Μετά τις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις στην εγχώρια αγορά, σήμερα θα περιμέναμε μία τεχνική αντίδραση υποστηριζόμενη και από την αντίδραση των διεθνών αγορών χθες.
Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης ΟΤΕ και Coca Cola, οι οποίες δημοσιεύουν αύριο πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης αποτελέσματα και στην τριμηνιαία αναθεώρηση των δεικτών MSCI σήμερα το βράδυ.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης