Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θάνου: Η απόφαση για αλλαγή ηγεσίας στην Επ. Ανταγωνισμού πλήττει το δημόσιο συμφέρον

tags :
Θάνου: Η απόφαση για αλλαγή ηγεσίας στην Επ. Ανταγωνισμού πλήττει το δημόσιο συμφέρον
H κ. Θάνου ζήτησε την άμεση απόσυρση της επίμαχης διάταξης
Για πλήγμα στο δημόσιο συμφέρον από την απόφαση να αλλάξει η ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, έκανε λόγο η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, πρώην πρωθυπουργός, πρώην νομική σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου,κατά την  ακρόαση των φορέων του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.
H κ. Θάνου ζήτησε την άμεση απόσυρση της επίμαχης διάταξης, ενώ υποστήριξε ότι κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία των μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού, απορρίπτοντας τις κατηγορίες περί «κομματικού προσώπου».
«Θα υπάρξει καθυστέρηση αν αλλάξει η ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, έτσι πλήττεται η αρχή της αποτελεσματικότητας, άρα και το δημόσιο συμφέρον», υποστήριξε η κ. Θάνου.
Σύμφωνα με την κ. Θάνου, η επίμαχη διάταξη πρέπει είτε να αποσυρθεί από το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την κυβερνησιμότητα στην αυτοδιοίκηση είτε να εισαχθεί μεταβατική ρύθμιση που θα διασφαλίζει πως η νυν ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα ολοκληρώσει την θητεία της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης