Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε προσφυγικό και μεταναστευτικό επικεντρώθηκαν στη συνάντησή τους Κουμουτσάκος - Hecker (σύμβουλος εξωτερική πολιτικής της Merkel)

Σε προσφυγικό και μεταναστευτικό επικεντρώθηκαν στη συνάντησή τους Κουμουτσάκος - Hecker (σύμβουλος εξωτερική πολιτικής της Merkel)
Κουμουτσάκος και Hecker συζήτησαν τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει το μεταναστευτικό, καθώς και την εφαρμογή της κοινής δήλωσης ΕΕ - Τουρκίας.
Συνάντηση με τον σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής της Καγκελαρίου Angela Merkel, Jan Hecker, είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η συζήτηση επικεντρώθηκε «στο ζήτημα του προσφυγικού - μεταναστευτικού στις εσωτερικές, ευρωπαϊκές, περιφερειακές και διεθνείς διαστάσεις του, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής της Κοινής Δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας».
Οι κ.κ. Κουμουτσάκος και Hecker συμφώνησαν να υπάρξει ενίσχυση της επικοινωνίας τους για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στο προσφυγικό - μεταναστευτικό, με συναντήσεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, τόσο σε τεχνικό όσο και πολιτικό επίπεδο, με σκοπό την εμβάθυνση της συνεργασίας Αθηνών - Βερολίνου σε καίρια ζητήματα και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης