Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel επιλέγει ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LG Electronics

tags :
Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel επιλέγει ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LG Electronics
Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel επιλέγει ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LG Electronics
Τις ολοκληρωμένες λύσεις κεντρικού κλιματισμού και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) επέλεξε ο κορυφαίος ξενοδοχειακός Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel  για να καλύψει τις ανάγκες των πολυτελών μονάδων του Grecotel Corfu Imperial στην Κέρκυρα, Grecotel Casa Marron στη Λακόπετρα της Αχαΐας και Grecotel Lux Me Rhodos στη Ρόδο.
Τα πολυτελή Grecotel Hotels & Resorts προσφέρουν ιδανικό περιβάλλον διαμονής στους επισκέπτες με σύγχρονα δωμάτια, σουίτες και βίλλες που ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία της LG.
Με στόχο να εξασφαλίσουν την ιδανική θερμοκρασία στους χώρους τους, οι ξενοδοχειακές μονάδες εμπιστεύτηκαν τη VRF λύση κεντρικού κλιματισμού LG Multi V, τις εσωτερικές μονάδες επαγγελματικού κλιματισμού και τις μονάδες κλιματισμού διαιρούμενου τύπου της LG, διατηρώντας τα κατάλληλα επίπεδα ψύξης-θέρμανσης στους χώρους των καταλυμάτων τους.
Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας, ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent.
Επιπλέον, η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό των δωματίων φιλοξενίας του Corfu Imperial και του Casa Marron με συνολικά 461 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG Pro:Centric Smart 65, 55 και 43 ιντσών.
Οι συγκεκριμένες LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα Pro:Centric SMART και προσφέρουν στους διαχειριστές των ξενοδοχείων ένα εύρος επιλογών, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα διαμονής των επισκεπτών με δυνατότητα in-room digital concierge υπηρεσιών.
Ο σχεδιασμός των συστημάτων κλιματισμού, η υψηλή αποδοτικότητά τους, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός των LG ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, η ηγετική θέση της LG και του επαγγελματικού τμήματος στον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των ξενοδοχειακών μονάδων κατέστησαν την LG ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κλιματισμού και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων των τριών ξενοδοχείων του ομίλου Grecotel αποδεικνύει πως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών του εξειδικευμένου τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης της LG στις ξενοδοχειακές λύσεις και τα προηγμένα χαρακτηριστικά των LG προϊόντων, αποτελούν αξιόπιστη επιλογή. H ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με τα πολυτελή ξενοδοχεία Grecotel».
Οι κ.κ. Ηλίας Σκουλάς και Εμμανουήλ Μπριλλάκης, Μηχανολόγοι Μηχανικοί του Τμήματος Ανάπτυξης Έργου του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, δήλωσαν σχετικά: «Η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την προμήθεια και εγκατάσταση του σχετικού εξοπλισμού στα ξενοδοχεία μας από την LG Electronics αποδεικνύεται η βέλτιστη.
Με την επιλογή αυτή τα πολυτελή ξενοδοχεία Grecotel στην Κέρκυρα, τη Ρόδο και την Λακόπετρα είναι εξοπλισμένα με κορυφαία επαγγελματικά ξενοδοχειακά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στην βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας».
Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που η LG παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης