Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα μεγάλη επένδυση στην Σκιάθο με το AMIRA LUXURY SUITES

tags :
Νέα μεγάλη επένδυση στην Σκιάθο με το AMIRA LUXURY SUITES
Νέα μεγάλη επένδυση στην Σκιάθο με το AMIRA LUXURY SUITES
Μία ακόμη μεγάλη και ξεχωριστή επένδυση χαρακτηρίζει την τρέχουσα τουριστική περίοδο στην Σκιάθο,αφού άνοιξαν διάπλατα οι πόρτες του πεντάστερου ξενοδοχείου "AMIRA",το οποίο άρχισε να υποδέχεται και να φιλοξενεί τους επισκέπτες του από τις 10 Ιουλίου.
Το "AMIRA Luxury Suites Skiathos" εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή,αφού βρίσκεται στην Χώρα της Σκιάθου,χτισμένο πάνω σε λόφο και έχει ατελείωτη θέα στην θάλασσα και στην πόλη και η αρχιτεκτονική του χαρακτηρίζεται από τον υπέροχο συνδιασμό σκιαθίτικης πέτρας,τζαμιού και μετάλλου,προσδίδοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα στο κτίριο,αφου ήταν έμπνευση και σχεδιασμός του αρχιτέκτονα Λεωνίδα Μπέη.
Το πεντάστερο "ΑΜΙRA Suites" είναι ένα ξενοδοχείο που ανήκει στην κατηγορία των boutique hotels και διαθέτει 15 σουίτες,η καθεμία με ξεχωριστή διακόσμηση και με μεγάλες ιδιωτικές πισίνες στα 5 αυτά,ενώ δίπλα υπάρχει μια ακόμη μεγάλη πισίνα υπερχείλισης με θέα την παλιά πόλη της Σκιάθου.
Χαρακτηριστικό δε είναι μοτίβο διακόσμησης και στο κάθε μπάνιο που έχουν χρησιμοποιηθεί ως επένδυση βότσαλα από τις παραλίες του νησιού.
Η επένδυση πολλών εκατομμυρίων για την ανάδειξη του "ΑΜΙRA Suites" ήταν εντυπωσιακή, αφού έγινε σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα και η οικογένεια Ονζέ διέθεσε εκτός από χρήματα και πάρα πολύ θέληση,χρόνο και μεράκι,αφού επί δύο χρόνια επέβλεπε προσωπικά,αποφάσιζε και επιμελείτο για το κάθε τι που θα έκανε το ξενοδοχείο να βρίσκεται στην κορυφή του ανταγωνισμού.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το ζεύγος Ηλίας και η Δέσποινα Ονζέ,που είναι γιατροί,είπαν ότι η απόφαση για την ανέγερση του "ΑΜΙRA Suites" ελήφθη λόγω της μεγάλης αγάπης που είχαν για το νησί και από τις πάμπολλες διακοπές που έκαναν ως οικογένεια στην υπέροχη Σκιάθο.
Και "ο κύβος ερρίφθη" όταν δόθηκε η ευκαιρία και το "ΑΜΙRA άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά και σήμερα να στέκεται πανέμορφο και να αγναντεύει το απέραντο αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο και το καταπράσινο πευκόφυτο δάσος της Σκιάθου.
Το boutique hotel "AMIRA Suites" στα υπέρ του προσθέτει ένα κορυφαίο pool bar-restaurant,την εξαιρετική ησυχία,την απόλυτη ιδιωτικότητα του επισκέπτη,καθώς και εξαιρετικό service από το έμπειρο προσωπικό.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με ιδιαίτερη πέτρινη αρχιτεκτονική,χωρίς χρεώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης