Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ΗΛΙΟΣ υποστηρικτής του γυναικείου beach volley στο τρίτο τουρνούα MASTERS

tags :
Η ΗΛΙΟΣ υποστηρικτής του γυναικείου beach volley στο τρίτο τουρνούα MASTERS
Η ΗΛΙΟΣ υποστηρικτής του γυναικείου beach volley στο τρίτο τουρνούα MASTERS
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ αποτέλεσε υποστηρικτή στο τρίτο τουρνουά MASTERS που διεξήχθη στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley με μεγάλη επιτυχία από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου στην αρχαία Ολυμπία, υποστηρίζοντας μια από τις γυναικείες ομάδες.
Ειδικότερα, το OLYMPIA MASTERS, το τρίτο major τουρνουά του φετινού σιρκουί πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Παλαιού Δημαρχείου με θέα τους αρχαιολογικούς χώρους και το ιστορικό στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ αποτέλεσε αρωγό της αξιόλογης προσπάθειας της ομάδας των Έλενα Μπάκα και Μαρία Κλέπκου μέσω της οποία αναδείχτηκε το αστείρευτο ταλέντο των αθλητριών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η διοργάνωση διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων και αποτελεί συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Αθλητικού Ομίλου «Ολυμπιονίκης» Αρχαίας Ολυμπίας ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Στη μοναδική διοργάνωση έλαβαν μέρος κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της άμμου προσφέροντας στους θεατές την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εξαιρετικό αθλητικό θέαμα στον μεγαλειώδη χώρο της αρχαίας Ολυμπίας.
Η ΗΛΙΟΣ συμβάλλει έμπρακτα σε αθλητικές διοργανώσεις τοπικού ή πανελλαδικού χαρακτήρα, επιδιώκοντας τη σύνδεση του ονόματός της με τις υψηλές αξίες του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» και προωθώντας τη σωστή άσκηση ως του σημαντικότερου μέσου για την ανάπτυξη ενός υγιούς ανθρώπου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης