Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ. Επενδύσεων): Το έργο στο Ελληνικό έχει ξεμπλοκάρει και θα προχωρήσει σε λίγους μήνες

Γεωργιάδης (υπ. Επενδύσεων): Το έργο στο Ελληνικό έχει ξεμπλοκάρει και θα προχωρήσει σε λίγους μήνες
Το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρουμε στο υπουργείο Ανάπτυξης θα έχει ως στόχο την επιτάχυνση των αδειοδοτικών διαδικασιών είπε ο κ.Γεωργιάδης
Την θέση ότι το έργο στο Ελληνικό έχει ξεμπλοκάρει και ότι θα προχωρήσει άμεσα, μέσα σε λίγους μήνες διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας πως το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει το υπουργείο Ανάπτυξης θα έχει ως στόχο την επιτάχυνση των αδειοδοτικών διαδικασιών σε όλα τα επίπεδα.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm και απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για το ότι δεν μπήκαν μπουλντόζες την πρώτη εβδομάδα στο Ελληνικό, ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «δεν είπαμε ποτέ ότι θα μπουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα μπουλντόζες».
«Αυτό που είπαμε είναι ότι θα ξεμπλοκάρει το Ελληνικό και, αν ρωτήσετε και την εταιρεία, θα σας πει ότι έχει ξεμπλοκάρει.
Μας παρέδωσαν ένα έργο που είχαν κάνει ένα 60% προεργασία, με τους ρυθμούς που δούλευαν θα ήθελαν ακόμα 3 με 3,5 χρόνια, εμείς θα το κάνουμε σε λίγους μήνες» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι «το Ελληνικό έχει γίνει κάτι σαν έμβλημα γιατί η διεθνής κοινότητα βλέπει το Ελληνικό για να δει αν η Ελλάδα μπορεί».
«Πάντα η επαφή με την πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτή που έχεις στο μυαλό σου.
Αλλά πάμε με πολλή όρεξη, με πολύ μεγάλες ταχύτητες και θα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρουμε στο υπουργείο Ανάπτυξης, θα έχει ως κεντρικό στόχο την επιτάχυνση των αδειοδοτικών διαδικασιών σε όλα τα επίπεδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης