Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιαπωνία: Ενισχύθηκαν κατά +0,5% οι λιανικές πωλήσεις, σε ετήσια βάση, τον Ιούνιο του 2019

Ιαπωνία: Ενισχύθηκαν κατά +0,5% οι λιανικές πωλήσεις, σε ετήσια βάση, τον Ιούνιο του 2019
Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, οι λιανικές πωλήσεις στην Ιαπωνία παρέμειναν αμετάβλητες
Άνοδο κατέγραψαν οι λιναικές πωλήσεις στην Ιαπωνία για τον Ιούλιο του 2019, σύμφωνα με τα σημερινά (29/7) στοιχεία του Υπουργείου Οικονομίας της χώρας, τα οποία αποδείχθηκαν καλύτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, οι λιανικές πωλήσεις της χώρας κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +0,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, έναντι ετήσιας ανόδου +1,3% τον Μάιο του 2019, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι η πτώση θα περιοριστεί στο +0,2%.
Παράλληλα, σε σύγκριση με τον προηγούμενου μήνα, οι λιανικές πωλήσεις στην Ιαπωνία παρέμειναν αμετάβλητες, έναντι ετήσιας ανόδου +0,4% τον Μάιο και έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών στο -0,3%.
Οι πωλήσεις στον τομέα μηχανημάτων και εξοπλισμών κατέγραψαν τη μεγαλύτερη ετήσια άνοδο, και συγκεκριμένα στο +5,6%, ενώ η αντίστοιχη άνοδος για τον τομέα υφασμάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ διαμορφώθηκε στο +4,2%.
Αντίθετα, οι μεγαλύτερες ετήσιες πτώσεις σημειώθηκαν στους τομείς καυσίμων και γενικών εμπορευμάτων, και συγκεκριμένα στο -3,9% και -2,6% αντίστοιχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης