Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με χαμηλό όγκο – ΔΕΗ και Titan Cement στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές με χαμηλό όγκο – ΔΕΗ και Titan Cement στο επίκεντρο
Ενόψει της δημοσίευσης αποτελεσμάτων δευτέρου τριμήνου οι επενδυτές έχουν γίνει πιο επιλεκτικοί αναφέρουν οι αναλυτές
Τα βλέμματα των επενδυτών θα παραμείνουν στραμμένα στη μετοχή της ΔΕΗ, λόγω των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για το πλάνο σωτηρίας της επιχείρησης, το οποίο κρίνεται σε πρώτη ανάγνωση θετικό από επενδυτές και αναλυτές.
Οι αναλυτές περιμένουν πως η αγορά θα διατηρήσει τις τάσεις συσσώρευσης καθώς οι επενδυτές έχουν γίνει πιο επιλεκτικοί λόγω και των αποτελεσμάτων δευτέρου τριμήνου που αναμένονται.
Επιπλέον σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην κύρια αγορά οι μετοχές της Titan Cement International, ενώ οι μετοχές της Τιτάν (κοινές και προνομιούχες) θα παραμείνουν σε διαπραγμάτευση μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του squeeze out.
Σημειώνεται πως οι μετοχές της Fourlis διαπραγματεύονται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,10 ευρώ ανά μετοχή.

Euroxx
Περιμένουμε από το ΧΑ να κινηθεί γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων.

Beta
Το ΧΑ συσσωρεύει καθώς οι επενδυτές έχουν γίνει πιο επιλεκτικοί ενόψει των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων δευτέρου τριμήνου.
Στη σημερινή ατζέντα η Titan Cement International ξεκινάει διαπραγμάτευση ενώ η Fourlis διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης