Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Λύσεις Epsilon HR για την COCO-MAT

tags :
Λύσεις Epsilon HR για την COCO-MAT
Λύσεις Epsilon HR για την COCO-MAT
Η COCO-MAT επέλεξε την εφαρμογή PYLON HRM της Epsilon HR για τα αυτοματοποιημένα εργαλεία, το εξειδικευμένο reporting και την ολιστική προσέγγιση μιας ολοκληρωμένης λύσης στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης εταιρείας.
H COCO-MAT αναζήτησε ένα σύγχρονο λογισμικό για τις ανάγκες μισθοδοσίας, ωρομέτρησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου με αυτοματοποιημένες διαδικασίες, όπως τις υποβολές στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ή στον ΕΦΚΑ, αλλά και ευέλικτο reporting με στόχο την παρακολούθηση των απαραίτητων χρηματοοικονομικών στοιχείων.
Οι ανάγκες της COCO-MAT αναλύθηκαν για ένα πλήθος διαφορετικών δραστηριοτήτων, οι οποίες καλύφθηκαν στην ενιαία πλατφόρμα του PYLON HRM. Συγκεκριμένα, η εταιρεία και οι συγγενικές της επιχειρήσεις απασχολούν σήμερα 450 εργαζόμενους σε διαφορετικά σημεία εργασίας που περιλαμβάνουν τα εργοστάσια παραγωγής και εμπορίας στρωμάτων και ειδών σπιτιού, τα καταστήματα της εταιρείας, δίκτυο πωλητών σε όλη την Ελλάδα, την μονάδα παραγωγής και εμπορίας ξύλινων ποδηλάτων, ξενοδοχεία, αλλά και βιομηχανικά πλυντήρια. Το PYLON HRM ανέδειξε για άλλη μια φορά την προσαρμοστικότητα και ευελιξία της πλατφόρμας PYLON σε όλα τα μεγέθη και είδη εταιρειών.
H COCO-MAT είναι ελληνική εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή στρωμάτων, μαξιλαριών και προϊόντων ύπνου που ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης. Διατηρεί καταστήματα σε 19 χώρες, από την Κίνα έως τις ΗΠΑ, και από την Ισλανδία έως τη Νότιο Αφρική, ενώ διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενο portfolio ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο που την εμπιστεύονται για τις παροχές τους σε είδη ύπνου. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ξάνθη, στη Βόρεια Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης