Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Deloitte διοργανώνει το δεύτερο Salesforce Bootcamp στη Θεσσαλονίκη

tags :
Η Deloitte διοργανώνει το δεύτερο Salesforce Bootcamp στη Θεσσαλονίκη
Μέσα σε διάστημα 4 εβδομάδων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν διαλέξεις από τους κορυφαίους Salesforce Experts της Deloitte Ελλάδας και Ιταλίας
Η Deloitte Ελλάδος, στρατηγικός συνεργάτης της κορυφαίας πλατφόρμας CRM, Salesforce, διοργανώνει τον Οκτώβριο στο Deloitte Alexander Competence Center στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο Salesforce Bootcamp στην Ελλάδα.
Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου Bootcamp με την πρόσληψη πάνω από 80% των συμμετεχόντων, η κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία, θα δώσει την ευκαιρία σε τελειόφοιτους φοιτητές και πτυχιούχους να εκπαιδευτούν από Salesforce Experts της Deloitte, ώστε να γνωρίσουν την κορυφαία CRM πλατφόρμα και να αποκτήσουν όχι μόνο την πιστοποίηση Salesforce Platform Developer I, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία μόνιμη θέση στην ομάδα Salesforce της εταιρείας.
Μέσα σε διάστημα 4 εβδομάδων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν διαλέξεις από τους κορυφαίους Salesforce Experts της Deloitte Ελλάδας και Ιταλίας.
Οι ειδήμονες της τεχνολογίας Cloud, θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την τεχνογνωσία και τις τελευταίες εξελίξεις μιας ταχέως αναπτυσσόμενης τεχνολογίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή στο επερχόμενο Salesforce Bootcamp είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δωρεάν.
Δυνατότητα διεκδίκησης μίας θέσης στο Salesforce Bootcamp της Deloitte έχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι σχολών πληροφορικής, προγραμματισμού ή σχετικού πεδίου σπουδών, με άριστη ικανότητα χρήσης της αγγλικής και ελληνικής γλώσσας τόσο στον γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση Java, Javascript, C#, Python ή PHP.
Οι συμμετέχοντες που θα ξεχωρίσουν, θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν αποδοτικά σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, με πάθος πάνω σε θέματα προγραμματισμού και με διάθεση για συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση, έτοιμοι να εργαστούν ομαδικά τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.
Τέλος, είναι σημαντικό να υπάρχει η διαθεσιμότητα ένταξης στην μόνιμη ομάδα της Deloitte από τον Οκτώβριο του 2019.
Σημειώνεται ότι η Deloitte είναι επίσημος στρατηγικός συνεργάτης της κορυφαίας πλατφόρμας CRM από το 2010, συνεργασία που ενεργοποιήθηκε στην Ελλάδα το 2018, καταφέρνοντας έτσι να διευρύνει το portfolio επιχειρηματικών λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Salesforce Bootcamp της Deloitte Ελλάδος: https://jobs2.deloitte.com/gr/en/job/DELOA003X538217/Deloitte-Salesforce-Bootcamp-Thessaloniki

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης